Cum arăta Pavel Bartoș în copilărie și adolescență. Cu greu îl recunoști!

01.06.2022, 16:47
Cum arăta Pavel Bartoș în copilărie și adolescență. Cu greu îl recunoști!

Actorul și prezentatorul de televiziune Pavel Bartoș, în vârstă de 47 de ani, le-a făcut o surprize fanilor săi din mediul online cu ocazia Zilei Copilului. De 1 Iunie, acesta a dat publicității fotografii cu el așa cum arăta cu ani în urmă, în copilărie și adolescență. Actorul este greu de recunoscut și de cei mai înfocați fani.

În imaginile postate pe contul său de pe o rețea de socializsare, pavel Bartoș apare în diverse etape ale vieții, de la copilărie la adolescență.

Actorul și prezentatorul de televiziune este greu de recunoscut. Într-una dintre imagini, acesta apare cu părul lung, așa cum puțină lume și l-ar fi imaginat.

Cum arăta Pavel Bartoș în copilărie și adolescență. ”Copil voi fi mereu și țin la asta tare mult”

Actorul a transmis și un mesaj de 1 Iunie, Ziua Copilului.

”Copil am fost, copil sunt încă, copil voi fi mereu și țin la asta tare mult. La mulți ani fiecărui copil din lumea asta mare! 🎉 V-am pupat!”, a notat Pavel Bartoș în dreptul fotografiilor de arhivă.

Pavel Batoș e căsătorit și are trei fete

Pavel Bartoș are o familie foarte frumoasă. Actorul și prezentatorul de televiziune formează un cuplu extraordinar cu soția sa, Anca, împreună cu care are  trei fiice: Eva, Sofia și Rita.  Actorul a afirmat, într-un interviu,  că soția sa are meritul de a fi reușit să țină familia unită. ”Este liantul familiei, cea care încheagă. Datorită ei s-a dezvoltat atât de frumos familia noastră, s-au dezvoltat fetele noastre. Datorită ei am avut timp să mă dezvolt și eu frumos, profesional. Datorită ei ne bucurăm de ceea ce ni se întâmplă. Este un om cu capul pe umeri, iar când vreunul dintre noi mai deraiază de la drumul principal, apare ea și lucrurile se rezolvă, cumva! Nici acum nu știu cum anume, dar are această uimitoare calitate de a ne ține uniți!”, a declarat acesta.

”Dacă stau să mă gândesc, mai ales în perioada în care făceam serialele, lipseam foarte mult de acasă. Plecam de dimineață, de la ora 6, ca să ajung la ora 7.30 în Buftea, la 8 să fiu gata de filmare, apoi aveam și repetiții sau spectacole la teatru. A fost o perioadă în care mă și mir cum am rezistat. Eu mă bucuram că mi se întâmplă lucruri extraordinare în viață: angajat la Teatrul Odeon, jucam în filme alături de actori extraordinari. Anca s-a sacrificat și a ținut toată familia pe drumul cel bun. A făcut în așa fel încât fetele să nu sufere atât de mult din cauza faptului că nu eram tot timpul acasă”, a mai spus Pavel Bartoș.

 

citește și...