Cum arată partenerul ideal pentru Doinița Oancea. ”Să știe ce vrea de la el și de la viață”

02.09.2022, 15:48
Cum arată partenerul ideal pentru Doinița Oancea. ”Să știe ce vrea de la el și de la viață”
Cum arată partenerul ideal pentru Doinița Oancea
Actrița Doinița Oancea, în vârstă de 39 de ani, a explicat cum ar trebuie să fie partenerul ideal pentru ea. ”Să fie interesat de cine e cu adevărat, să știe ce vrea de la el și de la viață”, a mărturisit vedeta. De asemenea, Doinița Oancea a dezvăluit, într-un interviu, și ce anume nu ar ieta niciodată într-o relație de cuplu.
Doinița Oancea a mărturisit, pentru revista Viva, cum ar trebui să fie partenerul perfect pentru ea.
De asemenea,  actrița a explicat și ce anume nu ar ierta într-o relație de cuplu.

Cum arată partenerul ideal pentru Doinița Oancea. ”Să fie plin de viață, sigur pe el, asumat”

”Să aibă simțul umorului, să fie plin de viață, sigur pe el, asumat, onest, să fie un bun comunicator, să fie interesat de cine e cu adevărat, să știe ce vrea de la el și de la viață, să aibă principii sănătoase etc. Mă opresc aici cu detaliile”, a declarat Doinița Oancea.”Nu sunt deloc de acord cu infidelitatea. Mi se pare că vorbește foarte mult despre relație, despre cel care înșală, dar și despre cel înșelat. Nu vreau să mă apuc să vorbesc din punct de vedere psihologic… așa că, din nou, mă opresc aici. În relațiile mele, din câte știu – și știu bine (râde) – nu”, a mai spus vedeta.

Cum a ajuns Doinița Oancea actriță

Doinița Oancea a afirmat, într-un interviu,  că deși a încercat să activeze în mai multe domenii s-a simțit atrasă de cel artistic. ”Într-o zi, aflată în Budapesta, o prietenă m-a întrebat ce vreau să fac cu viața mea. Eu eram extrem de tristă că mă întorceam acasă și mai ales că nu voiam muncă la birou. I-am zis că vreau ceva în domeniul artistic, doar că nu știam ce”, a explicat vedeta.

Ea a povestit și cum a ajuns să fie chemată la un casting. A primit un telefon și i s-a schimbat destinul. ”Într-o zi, am primit un telefon dacă vreau să merg la un casting. Am zis că merg si, uite așa, am ajuns aici. După casting m-au chemat la probă și atunci am ales să merg pe platoul de filmare și nu la birou, căci în lunea aceea era și prima mea zi de muncă într-un alt loc”, a încheiat Doinița Oancea.

citește și...