Cum arată meniul Gabrielei Cristea într-o zi. A spus exact ce mănâncă

18.07.2020, 13:38
Cum arată meniul Gabrielei Cristea într-o zi. A spus exact ce mănâncă
Cum arată meniul Gabrielei Cristea într-o zi. A spus exact ce mănâncă

Vedeta de televiziune Gabriela Cristea a slăbit foarte mult în ultima perioadă de timp. Aceasta a detaliat meniul ei dintr-o zi.

În ultima vreme, Gabriela Cristea a suprins cu silueta pe care o afișează. Prezentatoarea de televiziune a ținut regim și a reușit să slăbească foarte mult.

Într-un interviu pentru tvmania.ro, Gabriela Cristea a oferit detalii despre meniul pe care îl are într-o zi.

”La 8.30 mănânc micul dejun care poate să însemne o sana cu 2 biscuiți integrali, după care mănânc fructe la ora 11.00 de cele mai multe ori ananas sau pepene, după care la prânz, la 13.30, mănânc o salată care poate să fie cu pui, poate să fie cu ton, cu ou, cu brânză, dar niciodată amestecate. În schimb consum legume din toate felurile și toate culorile.

După-amiază am la ora 16.30 o gustare care poate să însemne o mână de migdale, care poate să însemne un iaurt, biscuiți, 2-3 tablete de ciocolată. Seara nu mănânc foarte mult, ultima masă este la 19.30, eu mănânc undeva pe la 19.00 totuși și am alimente foarte ușoare ori pepene, ori ananas, paste integrale”, a explicat vedeta.


”Mănânc absolut orice”

Gabriela Cristea a afirmat că nu a scos prea multe lucruri din alimentația sa și că mănâncă absolut orice, dar în cantități mici.

”Practic nu am renunțat la mare lucru. Mănânc absolut orice, doar că mănânc în cantități mici sau moderate. Nu mai mănânc pâine albă sub nicio formă sau produse din făină albă. Mănânc pâine integral, dar foarte puține și acelea și paste integrale cam o dată la două săptămâni.

Chiar și dulce mănânc într-o proporție de trei ori la două săptămâni și atunci în proporții foarte mici cât să îmi satisfac pofta de dulce și să nu mă frustreze zilnic”, a mai spus vedeta TV.

Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda. Din mariajul acestora au rezultat două fetițe adorabile, Victoria și Iris, de care cei doi sunt foarte mândri.

citește și...