Cum arată mama Laviniei Pîrva. ”Mă rog la Dumnezeu să te țină sănătoasă și puternică”

13.09.2021, 16:20
Cum arată mama Laviniei Pîrva. ”Mă rog la Dumnezeu să te țină sănătoasă și puternică”
Cum arată mama Laviniei Pîrva. ”Mă rog la Dumnezeu să te țină sănătoasă și puternică”

Cântăreața Lavinia Pîrva, în vârstă de 36 de ani, a aniversat-o zilele trecute pe mama sa, ocazie cu care vedeta a transmis un mesaj emoționant pe contul său de socializare pentru cea care i-a dat viață. De asemenea, partenera de viață a lui Ștefan Bănică Junior a dat publicității și o fotografie în care apare alături de mama sa.

Lavinia Pîrva are o relație extrem de apropiată cu mama sa, pe care a aniversat-o zilele trecute.

Cântăreața a dat publicității o fotografe în care apare alături de cea care i-a dat viață. Mama Laviniei Pîrva este o femeie foarte frumoasă.

Cum arată mama Laviniei Pîrva. Mesajul emoționant transmis de vedetă de ziua acesteia

De ziua de naștere a mamei sale, Lavnia Pîrva a transmis și un mesaj plin de emoție pe contul său de pe o rețea de socializare.

”În această zi specială, mă rog la Dumnezeu să te țină sănătoasă și puternică, fericită și liniștită și tot ce este mai bun să îți ofere ție, pentru că le meriți din plin. La mulți ani, draga mea mamă! Te iubesc!”, a scris artista.

Lavinia Pîrva este căsătorită cu Ștefan Bănică Junior și are un băiețel

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Ștefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru. Lavinia Pîrva a explicat, la o emisiune de la Prima TV, cum este Ștefan Bănică Junior ca tătic. “Alexandru semănă cu Ștefan când era mic. E blond, noi suntem bruneți amândoi. Eu sunt o mamă relaxată, l-am lăsat să mai și cadă. Îl las să experimenteze. Acum, la doi ani, urcă scările, n-are treabă. Ștefan e mai exigent și mai panicat. Îi e frică să nu cadă, să nu se lovească”, a declarat Lavinia Pîrva la emisiunea ”Exclusiv VIP”, moderată de Cristi Brancu la postul de televiziune Prima TV.

Lavinia Pîrva a explicat și ce relație este între Alexandru și ceilalți doi copii ai lui Ștefan Bănică Junior, Radu Ștefan și Violeta: „Cu frații lui mai mari se înțelege foarte bine. E o diferență de vârstă între ei. Violeta e superbă, e foarte talentată, cântă, compune. Sunt niște copii foarte reușiți, talentați. Ăsta mic are de la cine învăța”.

citește și...