Cum arată Lidia Buble fără pic de machiaj. Estera Buble a arătat cum se realizează machiajul purtat la „Asia Express”

07.12.2021, 16:10

Lidia Buble s-a afișat fără pic de machiaj. Într-un tutorial, surorile Buble au arătat cum se realizează machiajul purtat la „Asia Express”.

Artista, împreună cu sora ei, și-a propus să le arate fanilor cum se realizează un machiaj purtat de ea pe ”Drumul Împăraților”. Cu această ocazie, cântăreața s-a lăsat filmată complet nemachiată.

Solista a dezvăluit că a recurs la un machiaj simplu în timpul competiției, care să nu îi încarce tenul.

„Tenul meu este hidratat, nu am nimic pe față, deci o să începem de la zero. Am o cremă și un ser de ochi”, spune Lidia, în debutul tutorialului.

Cum arată Lidia Buble complet nemachiată

Estera Buble este make-up artist de profesie și a aratat fanilor cum se poate realiza un machiaj ca al Lidiei.

„O să vă prezentăm produsele pe care noi le-am folosit în Asia Express când aveam timp, bineînțeles, pentru că nu întotdeauna era timp și felul nostru de a ne machia, pentru că așa ne machiem 90% din timp”, au spus surorile Buble în videoclipul postat pe canalul de YouTube al Esterei. 

Estera a utilizat protecție solară, anticearcăn, pudră pulbere, pudră compactă, bronzer, gel pentru sprâncene, farduri pentru sprâncene, farduri pentru pleoape, mascara, creion de buze și ruj.

Secretul vedetei

Lidia Buble a dezvăluit că nu suportă iluminatorul pe față.

„Nu știu dacă fetele știu, eu urăsc o chestie atunci când vine vorba de machiaj. Nu suport să-mi pun iluminator pe față. Am o problemă cu asta de când mă știu. Nici la videoclipurile mele, nici la ședințele foto, nici în viața de zi cu zi. Cel puțin pe mine nu mă avantajează, mă face super-plinuță la față. Oricum, eu am o problemă cu camera, mă îngrașă foarte tare”, a mărturisit Lidia Buble, în timpul tutorialului de make-up.

Video-ul a fost vizualizat de peste 180.000 de persoane.

citește și...