Cum arăta Iuliana Tudor pe vremea când se pregătea să dea BAC-ul. ”Ce ani frumoși și aceia”

28.06.2021, 14:32
Cum arăta Iuliana Tudor pe vremea când se pregătea să dea BAC-ul. ”Ce ani frumoși și aceia”
Cum arăta Iuliana Tudor pe vremeaa când se pregătea să dea BAC-ul. ”Ce ani frumoși și aceia”

Prezentatoarea de televiziune Iuliana Tudor și-a luat prin surprindere fanii de pe rețelelede socializare. Vedeta de la Televiziunea Națională a dat publicității o fotografie de pe vremea când era elevă de liceu și se pregătea să susțină examenul de Bacalaureat. Imaginea a adunat numeroase aprecieri din partea fanilor.

Pe contul său de socializare, Iuliana Tudor a publicat o imagine nemaivăzută cu ea.

Fotografia respectivă o înfățișează pe Iuliana Tudor așa cum arăta ea în perioada liceului, înainte de a da Bacalaureatul.

Cum arăta Iuliana Tudor pe vremeaa când se pregătea să dea BAC-ul. Ce mesaj a transmis vedeta

Iuliana Tudor a transmis șiu un mesaj lângă imaginea cu ea de pe vremea liceului. ”Astăzi se susține proba scrisă la Limba și Literatura Română pentru Bacalaureat. Succes tuturooooor!? Poza aceasta e făcută cu puțin timp înainte de Bac… Ce ani frumosi și aceia. Liceul Pedagogic Ploiești. Profesori extraordinari pentru care fac o reverență si azi! Respectul pentru școală, pentru mediul academic, începe de acasă și se continua în comunitate… sau, cel puțin, așa ar trebui să fie…”, a notat Iuliana Tudor în mediul online.

Postarea vedetei a adnat peste 7.000 de like-uri în doar câteva ore.

Iuliana Tudor este căsătorită și are un băiețel

Prezentatoarea emisiunii ”Vedeta populară”, de la TVR, este căsătorită și are un băiețel, Tudor.

Iuliana Tudor l-a cunoscut pe soțul ei în noaptea de Înviere, în urmă cu peste 20 de ani, chiar în biserica în care fusese botezată.

”Îmi place să spun că întâlnirea noastră a fost una predestinată. Cu siguranță, Dumnezeu mi l-a dăruit în noaptea aceea. Ascultam slujba, era lângă mine, l-am întrebat banal ”cât e ceasul” (foarte inteligent) să mă bag în seamă cumva… la care el îmi arată un mare ceas pe peretele bisericii fix în fața noastră. Am râs împreună și de atunci suntem împreună…”, a dezvăluit Iuliana Tudor într-un interviu.

citește și...