Cum arăta Iuliana Tudor în copilărie. N-o recunoști!

30.12.2020, 11:52
Cum arăta Iuliana Tudor în copilărie. N-o recunoști!
Cum arăta Iuliana Tudor în copilărie. N-o recunoști!

Vedeta de televiziune Iuliana Tudor a dat publicității o fotografie de pe vremea când era doar o copilă.

Iuliana Tudor și-a surprins fanii din mediul online cu o fotografie din urmă cu mulți ani. Vedeta a postat o imagine cu ea în copilărie, alături de tatăl său.

”Aveam 5 ani… cu tatăl meu! Fotografie neprețuită!”, a notat Iuliana Tudor în dreptul imaginii.

 

Iuliana Tudor este căsătorită și are un băiețel

Prezentatoarea emisiunii ”Vedeta populară”, de la TVR, este căsătorită și are un băiețel, Tudor.

Iuliana Tudor l-a cunoscut pe soțul ei în noaptea de Înviere, în urmă cu peste 20 de ani, chiar în biserica în care fusese botezată.

”Îmi place să spun că întâlnirea noastră a fost una predestinată. Cu siguranță, Dumnezeu mi l-a dăruit în noaptea aceea. Ascultam slujba, era lângă mine, l-am întrebat banal ”cât e ceasul” (foarte inteligent) să mă bag în seamă cumva… la care el îmi arată un mare ceas pe peretele bisericii fix în fața noastră. Am râs împreună și de atunci suntem împreună…”, a dezvăluit Iuliana Tudor într-un interviu.

Cum s-a schimbat viața Iulianei Tudor în pandemie

Iuliana Tudor a mărturisit și în ce fel s-a schimbat viața sa din cauza pandemiei de coronavirus.

”Nu pot spune că viața mea e altfel, doar că a devenit o rutină și tratăm cu normalitate respectarea regulilor de igienă și de distanțare. În rest, ne străduim să ne continuăm viețile atât cât se poate cu optimism și credință că va trece!”, a spus vedeta.

Prezentatoarea TV a explicat și cum este acest an pentru ea din punct de vedere profesional.

”O resetare cumva. Mi-am îndreptat mai mult atenția către online. Încerc să dezvolt și în această zonă proiecte și cred că e o formă de adaptare la un context nou, care poate aduce evoluție. De ce nu? Știm că în criză apar cele mai bune idei și oportunități. Dacă ai mintea deschisă și nu ți-e frică de nou”, a mai declarat Iuliana Tudor.

citește și...