Cum arată cea mai înaltă familie din lume. Cel mai tânăr membru al familiei are înălţimea de nu mai puţin de 2,21 metri!

26.04.2022, 21:22

Mulți dintre noi își doresc să fie mai înalți, dar ți-ar plăcea să cunosti cea mai înaltă familie din lume? Toate recordurile au fost doborâte de familia „Trapp” din Esco, Minnesota, SUA, care a fost recunoscută drept „cea mai inaltă familie” de către Guinness World of Records (GWR).

Înălțimea medie a acestei familii de cinci membri este de 203,29 cm. Dacă adunați lungimile celor cinci membri ai familiei de capcane, acestea au jumătate din lungimea unui teren de tenis. Toți membrii familiei, cum ar fi Scott, Chrissy, Savannah, Molly și Adam, au participat la o varietate de activități sportive. Anterior, erau recrutați de colegii pentru baschet sau volei.

Pentru a obține cea mai precisă măsurătoare, fiecare membru al familiei a fost măsurat de trei ori diferite în cursul aceleiași zile. De fiecare dată când erau măsurați, o făceau în picioare și întinși.

Familia Trapp este cea mai înaltă din lume

Recent, un videoclip al familiei Trapp a fost distribuit de pagina oficială de Instagram a Guinness World Records cu această legendă. Videoclipul a fost vizionat de peste 5.10.000 de ori și a strâns peste 4.86.000 de aprecieri.

Lui Kristine, alintată Krissy, în vârstă de 52 de ani, îi place să spună că e cea mai ”scundă” din cea mai înaltă familie de pe planetă. Ea are înălţimea de ”numai” 1,91 metri. Soţul său, Scott Trapp, în vârstă de 57 de ani, are înălţimea de 2,02 metri.

Fiicele lor, Savanna Trapp şi Molly Trapp, măsoară 2,03 m şi, respectiv, 1,97m, la înălţime. Cel mai tânăr membru al familiei, Adam Trapp, este cel mai înalt, având înălţimea de nu mai puţin de 2,21 metri!

Dezavatajele de a fi înalt

Deși a fi înalt are avantajele sale (fiecare dintre copiii Trapp a fost recrutat la colegii pentru a juca fie baschet, fie volei), ei spun că a fi atât de înalt are dezavantajele sale. De exemplu, Savanna spune că a avut o creștere foarte dureroasă în care a crescut aproximativ un centimetru și jumătate într-o lună. Mai mult, membrii familiei povestesc și despre problemele cu care se confruntă în viață datorită faptului că sunt înalți. Potrivit unui membru al familiei, este greu să-i poarte tocuri. De asemenea, au probleme în a găsi hainele potrivite.

Ce spun fanii

Internauții sunt surprinși să vadă înălțimea familiei și unii au făcut chiar comentarii amuzante. Un utilizator de Instagram a scris: „Părinții lor țin lucrurile sub pat și nu pe raft. Pentru a nu fi la îndemâna copiilor lor. Oamenii se pot speria văzându-i mergând în grupuri”, a scris un altul.

 

citește și...