Cum arăta Cătălin Moroșanu în octombrie anul trecut și cum arată acum. A scăpat de kilograme și trasformarea e evidentă!

10.10.2021, 15:18
Cum arăta Cătălin Moroșanu în octombrie anul trecut și cum arată acum. A scăpat de kilograme și trasformarea e evidentă!
Cum arăta Cătălin Moroșanu în octombrie anul trecut și cum arată acum. A scăpat de kilograme și trasformarea este vizibilă cu ochiul liber!

Luptătorul Cătălin Moroșanu, în vârstă de 37 de ani, i-a surprins pe ce care îi urmăresc activitatea în mediul online cu o fotografie în care arată prin ce transformare fizică a trecut pe parcursul ultimului an.  În luna octombrie a anului trecut, Cătălin Moroșanu avea 120 de kilograme, iar acum a reușit să scape de kilogramele nedorite.

Cătălin Moroșanu avea 120 de kilograme în luna octombrie a anului trecut. În preent, binecunoscutul sportiv este mai slab cu 20 de kilograme.

Despre transformarea prn care a trecut a făcut acesta precizări într-o postarea pe Facebook.

Cum arăta Cătălin Moroșanu în octombrie anul trecut și cum arată acum.  ”Cu greu îmi mai găseam motivația de a intra în sală”

”Poza din stânga e din octombrie 2020. Aveam aproape 120 de kilograme și cu greu îmi mai găseam motivația de a mai intra în sală după ce am renunțat la cariera de sportiv. În decembrie am ales să merg la Survivor pentru un restart și acolo, în momente de singurătate, am realizat cât de importantă este viața și câte lucruri frumoase mai pot face pentru noua generație. Așa am hotărât că pot oferi din experiența mea tinerilor și am pus în aplicare visul meu mai vechi: Academia Cătălin Moroșanu”, a menționat Cătălin Moroșanu.

”Poza din dreapta: octombrie 2021, 100 kg, ca atunci când am luptat la K1 World Grand Prix Seul. Trăind un nou vis, cu o nouă motivație, ca zilnic, să pot contribui la creșterea viitorilor mari campioni. Oameni buni, urmăriți-vă visul, nu vă lăsați urmărit de el!”, a adăugat aceasta.

Cătălin Moroșanu e căsătorit cu Georgiana

Cătălin Moroșanu are un familie fericită alături de soția sa, Georgiana, împreună cu care formează un cuplu de foarte mulți ani. Cei doi au împreună o fetiță, Natalis. Cătălin Moroșanu a povestit, într-un interviu, cum a cerut-o în căsătorie pe Georgiana, dar și cum a fost la nunta lor. ”Am vrut să îi fac o surpriză. Își sărbătorea ziua de naștere cu prietenele ei în oraș, m-am dus la restaurant, s-a oprit muzica, i-am rugat să pună melodia lui Guess Who, „Suntem copii”, am adus șampanie, un tort și i-am dat inelul de logodnă și un bilețel pe care era scrisă întrebarea „Vrei să fii soția mea?”. Cererea în căsătorie a venit firesc, am simțit să fac acest lucru și ea a fost foarte fericită. O aveam deja pe Natalis, avea doi anișori”, și-a amintit sportivul.

Despre nunta lor din 2012, Cătălin Moroșanu a spus: ”A fost o petrecere cu peste 200 de invitați, am respectat tradițiile, n-am făcut nimic ieșit din comun, a fost o nuntă tipic românească. Singura tradiție pe care nu am respectat-o a fost furatul miresei, nu am dorit să se întâmple acest lucru”.

citește și...