Cum arată buncărul nuclear de 450.000 de lire sterline care “a găzduit” prima rachetă balistică intercontinentală

01.07.2022, 13:06

O reședință cu o mare încărcătură istorică a ajuns pe piața imobiliară din York, Nebraska, pentru 550.000 de dolari. Și da, este într-adevăr “o explozie din trecut”. Complexul de rachete Atlas-F dezafectat, care poate rezista unui atac nuclear, a fost transformat într-un spațiu de locuit bizar și se află pe piața imobiliară pentru 450.000 de lire sterline. Cum arată buncărul nuclear de 450.000 de lire sterline.

Un buncăr subteran care a găzduit cândva rachete balistice intercontinentale masive (ICBM) și care a fost construit pentru a susține un dezastru nuclear a ajuns pe piața imobiliară. Reședința subterană transformată din apropiere de York, Nebraska, promite protecție în caz de dezastru atomic, potrivit dailystar.co.uk.

Bizara casă se află într-un spațiu subteran construit în 1962 și proiectat să reziste la orice atac nuclear.

Buncărul nuclear de 450.000 de lire sterline “a găzduit” prima rachetă balistică intercontinentală

Complexul de rachete Atlas-F dezafectat se află în York, Nebraska, SUA și are două etaje (cu o suprafață de 1.256 mp fiecare), un dormitor și o baie.

Oricine este îngrijorat de recentele amenințări ale lui Vladimir Putin cu Armageddonul nuclear își poate asigura siguranța pentru 550.000 de dolari (453.000 de lire sterline).

Casa a fost construită în 1962

Ciudata casă care a fost scoasă la vânzare a fost construită în anul 1962 și a găzduit prima rachetă balistică intercontinentală a Americii.

Este foarte puternică și poate rezista oricărui atac nuclear. Există în total 2 etaje în casa buncăr construită în York, Nebraska, în America, care sunt construite pe o suprafață de 1256 de metri pătrați. Are un dormitor și o baie.

Interiorul este diferit de casele normale

Imediat ce intrați în casă, coborând la parter, la primul etaj se află o bucătărie, o baie și un dormitor. Lucrul interesant este că totul este făcut într-un singur loc. Aici există o conexiune electrică și vine apă rece și caldă. Pentru a stoca apa, există un rezervor de apă de 500 de galoane care este plasat în centrul camerei. Mulți oameni nici nu și-ar imagina să locuiască aici după ce au văzut imaginile acestei case listate pe site-ul de proprietăți Zillow. Nu numai atât, al doilea etaj al casei nu este terminat. De asemenea, casa are un tunel.

Imaginile cu proprietatea au fost postate de pagina de Instagram @zillowgonewild, iar oamenii s-au grăbit să își împărtășească părerile în secțiunea de comentarii.

Unul a glumit: “‘Cred că cineva chiar a locuit aici. Este un mod ciudat de4 a sta în captivitate’.”

Un al doilea a spus: “Știi, în caz că cineva pune o bombă (verifică locația)… York, Nebraska.”

“Punerea în scenă a fost bine făcută. Uită-te la acea sufragerie elegantă și la prosoapele de baie rulate cu grijă”, a spus un al treilea.

În timp ce un al patrulea a scris: “Îmi plac prosoapele rulate ca și cum ar aștepta companie”.

 

citește și...