Cum arată bărbatul perfect pentru Lidia Buble. ”Trebuie să recunosc”

18.09.2020, 13:05
Cum arată bărbatul perfect pentru Lidia Buble. ”Trebuie să recunosc”
Cum arată bărbatul perfect pentru Lidia Buble. ”Trebuie să recunosc”

Cântăreața Lidia Buble a explicat ce calități ar trebui să aibă bărbatul care să o cucerească.

Lidia Buble le-a mărturisit fanilor săi de pe rețelele de socializare cum ar trebui să arate bărbatul perfect pentru ea.

Vedeta a explicat că un bărbat ideal pentru ea ar trebui să fie muncitor și să știe să-și respecte partenera.

„Niciodată n-am stat să mă gândesc sau să zic: ”Vreau să fie așa, așa, așa”.

Trebuie să-mi placă pur și simplu, dar trebuie să recunosc că da, îmi plac bărbații foarte smart, bărbații muncitori și bărbații care știu să respecte o femeie”, a spus Lidia Buble pe Instagram, citată de spynews.ro.

Lidia Buble s-a separat de Răzvan Simion după cinci ani de relație

Artista a trăit o poveste de dragoste cu prezentatorul de televiziune Răzvan Simion. Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după o relație de cinci ani. Cel care a făcut anunțul a fost chiar prezentatorul matinalului de la Antena 1.  Răzvan Simion ar fi cel care a decis să pună capăt poveștii lor de dragoste.

La o emisiune de televiziune, Lidia Buble a făcut declarații despre cel care i-a fost partener de viață până de curând.

”Răzvan e pionul principal în cariera mea și vreau să-i mulțumesc că și-n ziua de azi mă sprijină și mă ajută să evoluez. Suntem doi oameni maturi care știm să diferențiem partea sentimentală de partea de afaceri.

Mă așteptam să fiu mult mai bombardată cu întrebări despre acest subiect, dar lumea știe că am fost mereu discretă și, doamne ajută, nu a fost cum îmi imaginam”, a declarat Lidia Buble.

Cântăreața a mărturisit că cel mai mult a durut-o faptul că a fost judecată pentru despărțirea lui Răzvan Simion de soția sa, Diana Simion, cu care acesta are doi copii, Ianca și Tudor.

”Am fost judecată pentru ce eram și ce spuneam și mă afecta foarte tare. Acum nu mă mai afectează nimic. Cel mai greu mi-a fost în urmă cu cinci ani, când toată lumea credea că e vina mea”, a mai spus vedeta.

citește și...