Cum arată bărbatul ideal pentru Ana Morodan. ”Dacă nu este mai deștept decât mine, nu putem discuta”

05.02.2021, 11:47
Cum arată bărbatul ideal pentru Ana Morodan. ”Dacă nu este mai deștept decât mine, nu putem discuta”
Cum arată bărbatul ideal pentru Ana Morodan. ”Dacă nu este mai deștept decât mine, nu putem discuta”

Ana Morodan a dezvăluit cum trebuie să arate bărbatul care să o cucerească.

Invitată la o emisiune de televiziune, Ana Morodan a afirmat că un bărbat care să o cucerească trebuie să fie inteligent.

„Sunt sapiosexuală. Dacă nu este mai deștept decât mine, nu putem discuta. Nu mă interesează cum arată, nu am nicio tipologie de bărbat. Trebuie să știe să-mi cucerească mintea, lucru care e foarte greu, de aia am 4. Mie-mi place de viața mea și de toți bărbații mei”, a declarat Ana Morodan, citată de spynews.ro.

Cum s-a ales Ana Morodan cu porecla ”Contesa Digitală”

Vedeta online Ana Morodan este cunoscută drept ”Contesa Digitală”.

Vedeta a explicat de unde vine porecla pe care o are și sub care este cunoscută de toată lumea, și anume ”Contesa Digitală”.

„Povestea a pornit în adolescenţă, la Arad. Ador aristocraţiile, porţelanurile, catifeaua şi ceaiurile cu bârfe, iar prietenii îmi spuneau des ”Te crezi contesă?!””, a dezvăluit Ana Morodan într-un interviu.

Cum se descrie Ana Morodan

Întrebată într-un interviu cum s-ar descrie în câteva cuvinte, Ana Morodan, care a fost  jurat la emisiunea ”Masked Singer România”, de la Pro TV,  a răspuns fără ezitare:

”Ana Morodan e exact aşa cum o vedeţi: deloc întreagă la minte – când nevoia o cere, efervescentă, colecţionară de sclipiciuri, perle, paiete şi diamante, strângătoare (de 30 de ani) de porţelanuri şi cristălăreţ, workaholică şi plină de (prea multe şi uneori inutile) idei”.

”…sunt superbă, dragă, chiar şi atunci când sunt scorpie; mai ales, zic eu. Sunt agorafobă şi nu-mi plac mulţimile. Prefer să am alături câţiva prieteni de nădejde şi atât. Iubesc mai mult necuvântătoarele. Sunt mai sincere”, a mai spus vedeta când i s-a spus că este destul de simpatică pentru o persoană care susține că este antisocială.

citește și...