Cum arăta Aurelian Temișan la vârsta de 17 ani. Fotografie de colecție cu artistul

21.01.2021, 13:46
Cum arăta Aurelian Temișan la vârsta de 17 ani. Fotografie de colecție cu artistul
Cum arăta Aurelian Temișan la vârsta de 17 ani. Fotografie de colecție cu artistul

Cântărețul Aurelian Temișan, în vârstă de 48 de ani, le-a arătat fanilor săi o fotografie de pe vremea adolescenței.

Aurelian Temișan le-a făcut o surpriză admiratorilor săi din mediul online și a dat publicității o fotografie cu el așa cum arăta la vârsta de 17 ani. De asemenea, artistul a publicat și o fotografie cu tatăl său la aceeași vârstă.

”Două poze făcute la aceeași vârsta (17 ani). De la stânga spre dreapta, Aurelian Temișan jr. si Aurelian Temișan sr. ? Am cu ce mă lauda… zic. ??”, a notat cântărețul în dreptul imaginilor.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu, 26 de ani de când s-au cunoscut

Cântărețul Aurelian Temișan și actrița Monica Davidescu au aniversat luna aceasta 26 de ani de când s-au cunoscut.

Aurelian Temișan este căsătorit cu Monica Davidescu, împreună cu care are o fetiță, Dora. Cei doi artiști au aniversat în luna ianuarie a acestui an 26 de ani de când s-au cunoscut. ”Oare cand au trecut 26 de ani? Parca aseara a venit la mine si mi-a spus cum sa il prezint. ?”, a scris actrița Monica Davidescu în mediul online.

”13 ian. 1995 – 13 ian. a.c. 26 de ani, pana acum, de cand ne-am cunoscut. Ani buni, frumosi, intensi, cu planuri, cu dezamagiri, cu reusite, ani in doi, dupa care in trei, dar in aproape toti anii cu animalute in casa, ani in care am asistat la nasteri, in care ne-am pierdut oameni pe care i-am iubit, ani in care am botezat, am cununat, am jucat impreuna in multe spectacole, ani in care am cantat, am ras, am aplaudat si am fost aplaudati… dar cel mai important e ca am fost sanatosi si ca am fost si suntem impreuna. Sa tot fim! Cu voi in preajma, sa va bucuram ca pana acum si sa simtim ca mai vreti… si mai vreti… si mai vreti… ??”, a fost mesajul transmis de cântărețul Aurelian Temișan pe contul său de socializare.

citește și...