Cum arată astăzi femeia care l-a enervat teribil pe Vadim Tudor! Tribunul i-a aruncat un pahar de apă pe față

08.06.2020, 23:37
Cum arată astăzi femeia care l-a enervat teribil pe Vadim Tudor! Tribunul i-a aruncat un pahar de apă pe față
Cum arată astăzi femeia care l-a enervat teribil pe Vadim Tudor! Tribunul i-a aruncat un pahar de apă pe față

La începutul lui 2011, Corneliu Vadim Tudor a făcut un scandal monstru în momentul în care urma să fie evacuat din sediul PRM. Cei care au avut ocazia să îl cunoască pe Tribun, știu că aceasta se enerva rapid și se certa cu oricine îi ieșea în cale. Așa s-a întâmplat și cu executorul judecătoresc Paula Daniela Şomâldoc, pe care Vadim Tudor a numit-o ‘pitica dracului’.

Europarlamentarul și-a vărsat toată furia pe femeia care venise la sediul PRM să pună în practică o decizie judecătorească.

La vremea respectivă, Paula Daniela Şomâldoc a fost insultată în fel și chip de Vadim Tudor, însă aceasta nu s-a lăsat intimidată și a reușit să îi țină piept acestuia.

‘Ieși afară, c…o, din sediul meu!’, striga Vadim Tudor ca din gură de șarpe.

Paula Daniela Şomâldoc a mărturisit că nu i-a fost frică când Tribunul a jignit-o și chiar i-a aruncat un pahar cu apă pe față, deși în încăpere se aflau și polițiști.

Tot circul de la sediul PRM a fost transmis în direct la tv, iar Vadim Tudor o făcea pe Paula Şomâldoc ‘vită încălțată’, ‘pitica dracului’, ‘escroacă’, ‘femeia asta cu nume de sobolan de camp’, ‘iti mut dintii la ceafa’, ‘catea turbata’.

‘A venit o escroaca pe nume Somaldoc care pretinde ca are o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila. Nu are minte, a fost trimisa sa execute fortat o comanda.

De un an de zile Basescu se chinuie sa evacueze PRM din sediu in speranta ca se risipesc membrii si simpatizantii lor si trec la partidele create artificial de el. E vorba de asa-zisul partid al lui Gabriel Oprea si al lui Dan Diaconescu care nu au mai mult de 2% in sondajele reale’, spunea Corneliu Vadim Tudor.

Deși au trecut 9 ani de atunci, Paula Șomâldoc și-a continuat meseria de executor judecătoresc, însă a ajuns de nerecunoscut. Acum, femeia este total schimbată și puțin ar mai recunoaște-o.

Paula Șomâldoc practică această meserie din 2007, după ce a fost numită de ministrul Justiţiei. Femeia credea că are o meserie grea, însă nu una periculoasă.

‘Ca orice început a fost foarte greu. Aveam în spate o practică de avocatură. Am făcut Dreptul, apoi master în Drept. Veneam din domeniul juridic, ştiam legislaţia. Dar practica pe teren este cu totul altceva’, spunea ea într-un interviu pentru Adevărul.

citește și...