Cum arată Antonia tunsă scurt și cu breton. Ce reacții au avut cei care au văzut-o

05.02.2021, 11:23
Cum arată Antonia tunsă scurt și cu breton. Ce reacții au avut cei care au văzut-o
Cum arată Antonia tunsă scurt și cu breton. Ce reacții au avut cei care au văzut-o

Antonia și-a luat prin surprindere fanii din mediul online cu imagini în care apare cu un look total diferit față de cel pe care îl știu admiratorii ei.

În imaginile respective, cântăreața Antonia apare cu părul scurt și cu breton. ”Tokyo or Rihanna?”, a scris ea în dreptl uneia dintre fotografii.

Fanii au reacționat imediat la vedera look-ului Antoniei.  ”Sincer, sper că e o perucă”, ”Nu-mi place deloc cum îți stă”, ”Miley Cyrus mai degrabă, doar că brunetă”, ”Eu cred că asta-i perucă. Nu a atins ea frumusetea aia de păr care o are”, ”Zici că e o harababură în capul tău”, ”Când nu mai poți de frumusețe te apucă schimbarea!!?”, ”Irina Rimes”, ”Cine și-a bătut joc de părul tău?”, ”Sper să fie o glumă!! Cum să alegi asemenea tunsoare?”, ”Din categoria ”tuns cu ciobu’…” absolut oribil”, i-au scris internauții Antoniei.

Revista VIVA! Teilor
?

Publicată de Antonia pe Luni, 1 februarie 2021

 

Cum a ajuns Antonia în România

Antonia a locuit multă vreme în America. Aceasta a ajuns în România la vârsta adolescenței și a făcut-o pentru a fi alături de tatăl ei din acte, Mihai Iacobescu, după cum a declarat mama artistei, Denise Iacobescu. „În România am născut şi la 11 luni am plecat cu ea în America. Deci Antonia nu are nicio amintire din copilăria ei, din România”, a explicat Denise Iacobescu într-un interviu la TV.„Prima oară am trăit în Utah după care ne-am mutat în Vegas. În Vegas am avut propriul meu business, make-up artist, cosmetician, absolut tot ce ţine de beauty. A fost o întâmplare. A venit Antonia cu tatăl ei aici, pentru că îşi cunoscuse actuala soţie. Ea nu mai fusese niciodată în România, a venit cu el, s-a decis să rămână aici… Ea a venit la vârsta de 18 ani aici. Nu m-am gândit că vrea să rămână, am zis că e doar o simplă vizită şi că se va întoarce”, a completat mama Antoniei.Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață. Din anul 2013, de când s-a separat de fostul soţ, Vincenzo Castellano, drumurile la tribunal şi lupta pentru fiica lor, Maya, i-au consumat mult timp şi multă energie Antoniei. Aceasta a afirmat că divorțul lor a fost pronunțat.
citește și...