FOTO / Cum arată Antonia fără pic de machiaj pe față. Fanii nu au mai văzut-o vreodată așa!

12.01.2021, 09:23
FOTO / Cum arată Antonia fără pic de machiaj pe față. Fanii nu au mai văzut-o vreodată așa!
Cum arată Antonia fără pic de machiaj pe față. Fanii nu au mai văzut-o vreodată așa!

Antonia a postat pe Instagram mai multe fotografii în care apare fără machiaj.

Considerată ca fiind una dintre cele mai frumoase femeie din România, cântăreața Antonia și-a luat prin surprindere fanii de pe rețelele de socializare, acolo unde a postat câteva fotografii în care apare fără pic de machiaj pe chip, observându-se coșurile de pe față.

„Din când în când, fața mea nu arată prea bine, dar am învățat să fiu ok cu acest lucru. Sunt doar copleșită de stres. Atâta tot”, a scris Antonia în mediul online.

Reacțiile fanilor după ce au văzut-o pe Antonia nemachiată

Internauții au reacționat imediat după ce au văzut fotografiile cu Antonia fără pic de fard pe chip.

Aceștia i-au trimis numeroase mesaje. ”Ești Antonia, poți să pozezi cum vrei”, ”Frumusețe naturală”, ” Și nemachiată este foarte frumoasă”, ”Eștio minunată”, ”Naturală și mereu frumoasă”, ”Ești prea frumoasă”, ”Antonia, ești foarte frumoasă prin naturalețea ta”, ”Frumoasă și fără machiaj”, sunt doar câteva dintre mesajele internauților.

Postarea Antoniei a adunat peste 87.000 de aprecieri din partea celor care o urmăresc pe artistă pe rețelele de socializare.

Antonia a divorțat de Vincenzo Castellano

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață. Din anul 2013, de când s-a separat de fostul soţ, Vincenzo Castellano, drumurile la tribunal şi lupta pentru fiica lor, Maya, i-au consumat mult timp şi multă energie Antoniei. Aceasta a afirmat, pentru click.ro, că divorțul lor a fost pronunțat.

Într-un interviu, Vincenzo Castellano, fostul soț al Antoniei, explica care au fost motivele care au dus la separarea lor. ”Când ea a început să se vadă cu Velea, noi nu mai eram împreună de vreo 4-5 luni. Distanţa a făcut ca relaţia noastră să se răcească. Ea nu m-a înşelat, eu n-am înşelat-o. Ba chiar, m-a sunat şi m-a anunţat că are o relaţie cu băiatul ăla. Velea nu are nici o vină. Iar cine a zis că Antonia i-a spart casa, se pripeşte. Poate nici relaţia lui cu fosta soţie nu mai funcţionat…”, declara Vincenzo Castellano.

Am ajuns la o înţelegere, iar fetiţa va rămâne la mine, iar Antonia va putea veni să o vadă şi să o ia în România ori de câte ori va dori. Nu am pretenţie la pensie alimentară pentru Maya”, adăuga el.

citește și...