Cum arăta Antonia când a adus-o pe lume pe fiica ei. Fotografie de colecție din urmă cu 10 ani!

29.08.2020, 14:37
Cum arăta Antonia când a adus-o pe lume pe fiica ei. Fotografie de colecție din urmă cu 10 ani!
Cum arăta Antonia când a adus-o pe lume pe fiica ei. Fotografie de colecție din urmă cu 10 ani!

Cântăreața Antonia, în vârstă de 31 de ani, a dat publicității o fotografie de colecție, din urmă cu zece ani, când a adus pe lume primul ei copil, Maya, fetița pe care o are din căsătoria cu Vincenzo Castellano.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic.Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano.  Zilele acestea, Antonia a publicat, pe contul său de socializare, o fotogreafie de colecție, din ziua în care a devenit mămică pentru prima oară, aducând-o pe lume pe fiisa sa, Maya.

Imaginea este înduioșătoare, Antonia fiind surprinsă într-un moment de maximă tandrețe cu bebelușul ei.

”Acum 10 ani în această zi am născut primul meu înger! Sunt atât de fericită că Dumnezeu m-a ales să fiu mama ta! Ce călătorie a fost ….. numai Dumnezeu știe! La mulți ani ție, La mulți ani nouă! Te iubesc pentru eternitate!”, a fost mesajul transmis de Antonia.

Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.

Ce spunea Vincenzo Castellano despre despărțirea de Antonia

Într-un interviu, Vincenzo Castellano, fostul soț al Antoniei, explica care au fost motivele care au dus la separarea lor.

”Când ea a început să se vadă cu Velea, noi nu mai eram împreună de vreo 4-5 luni. Distanţa a făcut ca relaţia noastră să se răcească. Ea nu m-a înşelat, eu n-am înşelat-o. Ba chiar, m-a sunat şi m-a anunţat că are o relaţie cu băiatul ăla.

Velea nu are nici o vină. Iar cine a zis că Antonia i-a spart casa, se pripeşte. Poate nici relaţia lui cu fosta soţie nu mai funcţionat…

Am ajuns la o înţelegere, iar fetiţa va rămâne la mine, iar Antonia va putea veni să o vadă şi să o ia în România ori de câte ori va dori. Nu am pretenţie la pensie alimentară pentru Maya”, declara Vincenzo Castellano, potrivit a1.ro.

citește și...