Cum arăta Andreea Raicu în copilîărie. Seducătoare de mică!

13.08.2020, 14:12
Cum arăta Andreea Raicu în copilîărie. Seducătoare de mică!
Cum arăta Andreea Raicu în copilîărie. Seducătoare de mică!

Fosta vedetă de televiziune Andreea Raicu are astăzi 43 de ani. Puțini știu cum arăta aceasta pe vremea când era doar o copilă.

Andreea Raicu este una dintre cele mai plăcute prezențe din showbiz-ul românesc. Cu fiecare apariție a sa,  fosta prezentatoare de televiziune atrage imediat atenția. Așa se întâmpla și când era mică. În copilărie, Andreea Raicu era la fel de frumoasă ca acum. Frumoasă, cu privire caldă și zâmbet cuceritor, micuța Andreea Raicu era seducătoare, după cum se poate vedea și dintr-o fotografie de colecție.

„Una dintre pozele mele preferate din copilărie… are atât de multe amintiri și emoții adunate… doar închid ochii și simt libertatea și bucuria sinceră pe care doar copiii o au și pe care cei mai mulți o pierd când cresc. Nu le da voie să moară, bucură-te cât mai mult de ele. Doar așa viața va fi mai frumoasă și mai ușoară. ”Joacă-te chiar și atunci când lucrurile sunt serioase, nu mai analiza atât, nu te mai gândi la ce vor spune ceilalți sau cum vei arăta… just be playful and enjoy life…” asta îmi spun mie și-ți spun și ție”, scria vedeta pe internet.

Ce spune despre nuntă

„Am avut și etapa în care îmi doream o nuntă mare de tot. Dacă ar fi să mă mărit acum, ar fi o petrecere la care aș chema doar persoanele apropiate. Da, mă gândesc să fiu mamă. Nu sunt însărcinată. Nu încă”, a spus Andreea Raicu într-un interviu.

Cu toate că a avut mai multe relații serioase, unele cu bărbați celebri precum Horia Tecău sau Tudor Chirilă, fosta prezentatoare TV a recunoscut care au fost greșelile pe care le-a făcut până acum.

„Am fost mereu un om impulsiv și lipsit de exercițiul răbdării și acest lucru mi-a afectat relațiile (între timp, viața, prin experiențele ei mai puțin delicate, m-a învățat cât de importantă este această calitate deseori subestimată). Răbdarea era pentru mine o calitate care de cele mai multe ori mă încurca și pe care nu o înțelegeam pe deplin. Însă cu răbdare poți rezolva atât de multe, nici nu poți să îți inchipui, chiar și cele mai imposibile lucruri. Așa că lucrați la asta pentru ca s-ar putea să fie cheia unei relații care înflorește, în loc să se ofileasă și să se încheie”, mărturisea Andreea Raicu pe blogul său.

citește și...