VIDEO / Cum arată acum Cătălin Voicu, fostul membru al trupei Ro-Mania. A participat la ”Chefi la cuțite”

30.09.2020, 13:52
VIDEO / Cum arată acum Cătălin Voicu, fostul membru al trupei Ro-Mania. A participat la ”Chefi la cuțite”
Cum arată acum Cătălin Voicu, fostul membru al trupei Ro-Mania. A participat la ”Chefi la cuțite”

Cătălin Voicu a fost component al trupei Ro-Mania. Acesta a fost prezent la emisiunea ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

În urmă cu ani, Cătălin Voicu a făcut parte din formația Ro-Mania, una dintre cele mai de suces trupe de la noi. Acesta s-a retras din trupă, iar acum este agent de vânzări. Este căsătorit și are un băiețel adoptat.

Artistul a fost prezent la emisiunea ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1, unde a dat detalii despre viața sa de acum.

”La vârsta de 22 de ani m-am căsătorit. De când a venit Alex la noi în familie, viețile noastre s-au schimbat total. Există doar el, altceva nimic”, a spus Cătălin Voicu.

”Am făcut parte dintr-o trupă de muzică timp de 16 ani. Formația Ro-Mania. Acum șase ani de zile m-am retras. Trupa Ro-Mania a adoptat un stil etno-dance pentru a aduce muzica populară în rândul tinerilor. Nu s-a pus punct trupei Ro-Mania. Trupa Ro-Mania merge mai departe, are alți membri componenți, doar eu m-am retras din acea trupă pentru că am simțit nevoia de a de a fi mai mult timp lângă familie”, a mai spus el.

Cătălin Voicu a adoptat un băiețel în urmă cu trei ani

”Mi-am dat seama că familia este mai importantă decât orice altceva faci. Mi-am găsit locul de muncă în așa fel încât să pot să fiu aproape de familie. Sunt însurat de 20 de ani. Avem un băiat de șase ani și jumătate care a venit la noi în familie acum trei ani de zile.

Am încercat să avem un copil, am avut numeroase nereușite, inclusiv o fertilizare in vitro care nu s-a dus la bun final. Și ne-am hotărât să mergem pe ideea de adopție și am adoptat un băiat la vârsta de trei ani și jumătate. Alex. Spune că Dumnezeu l-a adus la noi în familie. Pot spune că sunt un părinte împlinit”, a povestit Cătălin Voicu.

citește și...