Cum arată acum actorul Osvaldo Rios din telenovela ”Kassandra”. A ajuns la 61 de ani

24.01.2022, 13:32
Cum arată acum actorul Osvaldo Rios din telenovela ”Kassandra”. A ajuns la 61 de ani
Cum arată acum actorul Osvaldo Rios din telenovela ”Kassandra”. A ajuns la 61 de ani

Actorul Osvaldo Rios, cel care a jucat alături de Coraima Torres într-una dintre cele mai îndrăgite telenovele – ”Kassandra”, arată incredibil de bine la 61 de ani. Starul portorican este într-o formă fizică de zile mari și nu-și arată nici pe departe vârsta. De-a lungul anilor, Osvaldo Rios a făcut furori cu look-ul său în rândul femeilor din întreaga lume.

La începutul anilor 1990, actorul portorican Osvaldo Rios făcea furori din România și nu numai cu rolul interpretat în telenovela ”Kassandra”, una dintre cele mai vizionate din toate timpurile, unde a jucat alături de actrița Coraima Torres.

Arăta extraordinar de binela acea vreme, iar femeile erau înnebunite după el.

Cum arată acum actorul Osvaldo Rios din telenovela ”Kassandra”. Nu-și arată vârsta

Chiar dacă anii au trecut, starul se menține într-o formă fzică de zile mari și arată foarte bine la 61 de ani, după cum se poate vedea din fotografiile pe care acesta le-a publicat în mediul online.


Deși este sexagenar, Osvaldo Rios se țne foarte bine. Are același trup atletic și este într-o formă fizică foarte bună.

Osvaldo Rios s-a iubit cu Shakira

Osvaldo Rios este unul dintre cei mai apreciați actori de telenovele, dar și cântăreț. În plan personal, starul a fost căsătorit de trei ori, cu actrița Sully Diaz, jurnalista Carmen Dominicci și actrița Geraldine Fernandez. Este tatăl a trei băieți: Giuliano, Osvaldo și Alessandro. Femeile din viața sa l-au părăsit însă pe rând și l-au acuzat în repetate rânduri de violență domestică.  Din 2015, actorul se iubește cu Ivelin Giro, o actriță cubaneză. Actorul de telenovele s-a iubit, în urmă cu ani, și cu celebra cântăreață Shakira. În anul 1996, tânăra Shakira s-a amorezat pe loc de starul care era cu 17 ani mai în vârsta ca ea. Povestea lor de dragoste s-a întins pe durata a opt luni.

„M-am purtat cu ea ca un prinț. Majoritatea cântecelor de pe albumul Donde estan los ladrones mi le-a dedicat și nu dedici melodii cuiva care te maltratează”, a declarat Osvaldo Rios. Dacă Shakira i-a dedicat melodii precum „Tu”, „Ojos asi” și „Moscas en la casa”, el i-a dedicat un volum de poezii.

citește și...