Actriţa de telenovele Natalia Oreiro a primit cetățenie rusă

26.10.2021, 12:49
Actriţa de telenovele Natalia Oreiro a primit cetățenie rusă
Actriţa de telenovele Natalia Oreiro a primit cetățenie rusă

Celebra actriță de telenovele Natalia Oreiro, în vârstă de 44 de ani, a primit cetățenia rusă.Natalia Oreiro, care vizitează periodic Rusia, a prezentat o cerere pentru primirea cetăţeniei în iunie 2016.  Natalia Oreiro este una dintre cele mai cunoscute și mai de succes vedete din America Latină, având o carieră impresionantă în spate.

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a acordat luni cetăţenia rusă cântăreţei şi actriţei uruguayene Natalia Oreiro, foarte populară în această ţară pentru rolurile sale în numeroase telenovele, informează Agerpres.

Natalia Oreiro, care vizitează periodic Rusia, a prezentat o cerere pentru primirea cetăţeniei în iunie 2016.

Actriţa de telenovele Natalia Oreiro a primit cetățenie rusă. Ce gest a făcut de Ziua Națională a Rusiei

Artista şi-a exprimat în numeroase ocazii dragostea faţă de Rusia.

Cu ocazia Zilei Naţionale a Rusiei, sărbătorită la 12 iunie, Natalia Oreiro a postat un mesaj pe Twitter în care purta un “kokoshnik” de culoare roşie (un acoperământ de cap tradiţional rusesc purtat de femei şi fete), pentru a-i felicita pe ruşi cu această ocazie şi pentru a-i asigura că “Rusia este şi patria mea”.

Natalia Oreiro, o carieră de succes

Pe numele său complet Natalia Marisa Oriro Iglesias, vedeta din Uruguay este una dintre cele mai cunoscute actrițe de telenovele.  Natalia Oreiro are o carieră de succes în spate, fiind actriță, cântăreață, compozitoare și model. Aceasta început să studieze artele teatrale încă de la vârsta de 8 ani.

Rolurile sale din telenovele au făcut-o faimoasă în lumea întreagă, unul dintre cele mai apreciate de public, inclusiv în România, fiind cel din ”Înger sălbatic”. De asemenea, a mai jucat în telenovele de succes precum ”Dulce Ana”, ”90-60-90”, ”Ricos y Famosos” și multe altele. Albumele înregistrare de diva din America Latină au fost pe placul fanilor, concertele ei fiind așteptate cu sufletul la gură. În plan personal, Natalia Oreiro este căsătorită cu muzicianul argentinian Ricardo Mollo din anul 2002. În anul 2012 a venit pe lume fiul lor, Merlin.

FOTO: Hepta

citește și...