Cum apare Petrică Mâțu Stoian în ultima imagine cu el în viață! Era alături de Vlăduța Lupău și nimic nu prevestea moartea lui tulburătoare | FOTO

06.11.2021, 22:18
Cum apare Petrică Mâțu Stoian în ultima imagine cu el în viață! Era alături de Vlăduța Lupău și nimic nu prevestea moartea lui tulburătoare | FOTO

Petrică Mâțu Stoian a murit sâmbătă, la vârsta de 61 de ani, la spitalul din Reșița. Marele artist român tocmai se tratase de COVID-19, dar sâmbătă dimineață i s-a făcut rău și a ajuns de urgență la spital.

Fiind unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, Petricâ Mâțu Stoian a fost invitat să filmeze o emisiune pentru sărbătorile de iarnă care vor urma. Părea să fi trecut în totalitate peste problemele cauzate de coronavirus, însă n-a fost așa.

Petrică Mâțu Stoian părea fericit în ultima imagine publică din urmă cu 4 zile!

Acolo, Petrică Mâțu Stoian s-a întâlnit cu Vlăduța Lupău cu care a vorbit minute în șir și cu care și-a făcut o poză. Vlăduța Lupău a postat un mesaj de adio în memoria marelui cântăreț pe contul ei de Facebook. Iar în secțiunea de comentarii, Vlăduța a publicat o poză din urmă cu 4 zile, când Petrică Mâțu Stoian părea extrem de fericit: „Când mă gândesc că această fotografie a fost făcută de dumnealui acum 4 zile… Ce e viața?!”.

„Drum lin spre ceruri!

Marți am filmat împreună, ultima dumnealui emisiune… pe care o să o puteți urmări de sărbători!
Era întotdeauna o prezență atât de faină! Un artist atât de mare și atât de omenos cu toți cei tineri și cu publicul lui!

Îmi zicea cât de mult mă admiră pe mine și pe nașa mea Olguța…din rândul celor tineri!
Cumplit … ce e viața!

Veșnică pomenire PETRICĂ MÂȚU STOIAN”, a fost mesajul postat de Vlăduța Lupău pe contul ei de Facebook.

citește și...