FOTO / Cum a slăbit și cum se menține în formă Lavinia Pîrva. ”Chestia cu mâncare nu-mi iese, pentru că eu sunt foarte pofticioasă”

15.11.2021, 16:34
FOTO / Cum a slăbit și cum se menține în formă Lavinia Pîrva. ”Chestia cu mâncare nu-mi iese, pentru că eu sunt foarte pofticioasă”
Cum a slăbit și cum se menține în formă Lavinia Pîrva. ”Chestia cu mâncare nu-mi iese, pentru că eu sunt foarte pofticioasă”

Cântăreața Lavinia Pîrva, în vârstă de 36 de ani, a explicat cum a reușit să slăbească după naștere, dar și cum se menține într-o formă fizică cât mai bună. ”Chestia cu mâncare nu-mi iese, pentru că eu sunt foarte pofticioasă”, a mărturisit partenera de viață a binecunoscutului artist Ștefan Bănică Junior.

De curând, actorul Marius Manole a avut-o invitată la emisiunea sa de pe protvplus.ro – ”Întrebarea mesei rotunde”, pe cântăreața Lavinia Pîrva, partenera de viață a lui Ștefan Bănică Junior. Artistul are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Ștefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru.

Lavinia Pîrva a dezvăluit, la emisiunea respectivă, cum a reușit să slăbească după ce a devenit mămică pentru prima oară. De asemenea, artista a explicat și ce face pentru a se menține în formă.

Cum a slăbit și cum se menține în formă Lavinia Pîrva. ”În momentul în care iau 2-3 kilograme în plus, nu mai mănânc nimic după ora 5”

”M-am ambiționat și am făcut foarte mult sport… Chestia cu mâncare nu-mi iese, pentru că eu sunt foarte pofticioasă. Cumva, asta încerc să fac. Să nu mănânc foarte mult. Ăsta este modul prin care am reușit să slăbesc și să mă mențin. În momentul în care iau 2-3 kilograme în plus, nu mai mănânc nimic după ora 5”, a declarat Lavinia Pîrva, notează protv.ro.

Vedeta a mărturisit că ideea de a-și deschide un shop online cu haine pentru femei i-a venit în perioada când era însărcinată și când a constatat că din cauza kilogramelor pe care le luase în greutate nu mai avea cu ce să se îmbrace. ”A început ca o joacă. Eu, în momentul în care am fost însărcinată, am luat foarte multe kilograme. Eram așa, ca un ursuleț… care râdea foarte mult. N-am mai râs când a trebuit să mă îmbrac, că nu mai aveam cu ce. Ce am de făcut? Ori stau numai în casă, ori trebuie să găsesc o soluție să arăt a om când ies pe stradă. Și atunci am zis să-mi fac de comandă… Am găsit o croitoreasă foarte bune și am zis să-mi fac câteva ținute”, a spus aceasta.

citește și...