Cum a slăbit Mirela Vaida după ce a născut trei copii. Ce mărime poartă la haine

23.06.2020, 14:04
Cum a slăbit Mirela Vaida după ce a născut trei copii. Ce mărime poartă la haine
Cum a slăbit Mirela Vaida după ce a născut trei copii. Ce mărime poartă la haine

Mirela Vaida arată foarte bine după trei nașteri. Vedeta afișează o siluetă ireproșabilă.

Prezentatoarea de televiziune Mirela Vaida are o familie fericită. Vedeta este căsătorită cu Alexandru și are trei copii. Carla și Vladimir sunt copiii ei mai mari. În data de 10 aprilie anul trecut, Mirela Vaida a devenit mămică pentru a treia oară. A adus pe lume un băiețel, care a primit numele Tudor Ștefan. Deși a tgrecut prin trei nașteri, vedeta are o siluetă de invidiat.

Mirela Vaida a mrturisit că nu ține diete, însă are câteva reguli pe care le respectă pentru a fi într-o formă fizică foarte bună.

„După naștere nu am ținut nicio dietă, la mine nu funcționează dietele. Acum am simțit nevoia să mănânc multe fructe și chiar dulce, am mâncat multă ciocolată. Însă, vă spun drept că nu mai mănânc seara și se vede foarte foarte tare. Dacă nu mai mâncați seara după 7, din experiență vă spun că se vede, mamelor sau fetelor.

Beți ceaiuri seara, beți un pahar de vin roșu, dar un pahar nu mai mult. Dacă vă e foame mâncați ceva light, un iaurt, o brânzică sau beți un ceai. Ceva foarte mic să vă ia foamea. În rest, să încercați să vă abțineți, pentru că dacă nu veți mai mânca câteva zile seara, nu o să vă mai ceară nici corpul.

Mâncați mai mult dimineața, în prima parte a zilei. În rest, eu nu țin diete, simt nevoia să mănânc din toate, și carbohidrați și proteine, și mai bune și mai rele, că așa sunt zilele mele. Și nu vreau să mă privez în momentul ăsta de nimic din punct de vedere culinar”, a explicat vedeta, potrivit revistei Avantaje.

E fericită că poartă măsura 36 la haine


Prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1, a dezvăluit că a ajuns să poarte mărimea 36 la haine și că reușește să îmbrace haine pe care le purta în urmă cu ani.

„Eu am ajuns la mărimea 36 din nou și sunt atât de fericită. Am ajuns la 36 după doar 4 luni de la naștere și îmi vin toate hainele pe care le aveam eu din tinerețea mea și mă bucur foarte tare pentru că voiam să le arunc pe toate. Când am văzut că intru iar în blugii de altă dată, am zis wow cât e de tare asta. Și mă simt bine, dar nu am făcut nimic”, a mai spus vedeta, potrivit sursei mai sus-menționate.

citește și...