Cum a schimbat-o familia pe Roxana Vancea. ”Sunt fericită că sunt soție și mamă”

08.12.2020, 09:54
Cum a schimbat-o familia pe Roxana Vancea. ”Sunt fericită că sunt soție și mamă”
Cum a schimbat-o familia pe Roxana Vancea. ”Sunt fericită că sunt soție și mamă”

Roxana Vancea se declară o femeie împlinită. Vedeta este fericită în rolul de soție și mamă.

Roxana Vancea este căsătorită cu Dragoș, partenerul ei de viață având un băiețel care se numește Milan. Roxana Vancea și familia ei sunt protagoniștii reality show-ului ”Mămici de pitici cu lipici”, de la Antena Stars, emisiune în care mai apar și Elena Ionescu și Sânziana Buruiană. Într-un interviu pentru revista Viva, Roxana Vancea a vorbit despre viața sa din prezent, declarându-se fericită în rolul de soție și mamă.

”Perioada pe care o trăiesc acum este minunată. Da, sunt fericită că sunt soție și mamă. Așa cum am mai spus, fiecare etapă are farmecul ei, trebuie să ne bucurăm de ce ne rezervă viața și să o trăim cât mai frumos”, a spus vedeta.

Ce spune Roxana Vancea despre Milan, fiul soțului ei

Roxana Vancea are o relație extrem de apropiată cu Milan, băiețelul soțului ei. ”Am intrat în viața lui Milan când el avea un an şi câteva luni. Milan e un copil minunat, nu mi-a fost greu să mă adaptez la noua viață. Felul lui Milan de a fi m-a ajutat foarte mult, având în vedere că el face ca totul să pară foarte simplu. Viața trebuie trăită cu zâmbetul pe buze!”, a mai spus Roxana vancea pentru sursa citată.

”Milan era micuț când l-am cunoscut. Copiii sunt mult mai buni decât adulții. Ei se împrietenesc foarte repede. Milan a realizat că îl iubesc, m-a acceptat foarte repede şi mă bucur de fiecare minut cu el”, a adăugat vedeta.

Roxana Vancea a făcut declarații și despre partenerul său de viață, Dragoș. ”Ținând cont că înainte de această relație am refuzat ideea de căsnicie, normal că, în momentul în care am ales să mă căsătoresc cu Dragoş, a fost pentru că am simțit că e pentru totdeauna”, a încheiat ea.

citește și...