Cum a scăpat Luminița Anghel de kilograme. ”Am slăbit 10 kg din momentul în care am început”

03.10.2022, 17:32
Cum a scăpat Luminița Anghel de kilograme. ”Am slăbit 10 kg din momentul în care am început”
Cum a scăpat Lumnița Anghel de kilograme

Cântăreața Lumința Anghel, în vârstă de 53 de ani, a explicat, într-un interviu, cum a reușit să scape de kilograme și ce anume face pentru a fi într-o forrmă fizică cât mai bună. ”Am slăbit 10 kg din momentul în care am început”, a dezvăluit binecunoscuta artistă.  Vedeta a vorbit despre stlul de viață pe care l-a adoptat în ultima perioadă de timp.

Luminița Anghel este într-o formă fizică foarte bună. Artista se prezintă impecabil.

Cântăreața a explicat, pentru revista Unica, ce stil de viață a adoptat în ultma vreme, cum reușește să se mențină în formă și cum a reușit să slăbească.

Cum a scăpat Luminița Anghel de kilograme. ”Anul trecut în luna mai aveam 63 kg, iar acum am 53 kg”

”Am slăbit 10 kg din momentul în care am început. Anul trecut în luna mai aveam 63 kg, iar acum am 53 kg. Este stilul meu de viață să fac mișcare”, a declarat Luminița Anghel.

“Fac sport outdoor, sport stradal, se cheamă mers sportiv, un fel de maraton, dar mai simplu, pentru necunoscători. Mers rapid cu alergare pe întoarcerile pe străzi – 10 km pe zi. Am niște fete care m-au atras în această nebunie, suntem o gașcă de gagici care facem acest sport. Ele împlinesc 2 ani în octombrie, eu fac un an și 6 luni acum. Țin celebrul fasting , adică mâncat după 18 ore micul dejun, 4 ore distanță între micul dejun și prânz minim și ultima masă la 5 după amiază. Prin această metodă slăbesc vedetele la Hollywood pentru rolurile lor, a fost probată, este de succes și recunosc că și pe mine a funcționat fantastic”, a adăugat cântăreața.

”Zilnic fac sport, mai puțin în weekend-urile în care lucrez, sunt plecată din oraș și am concerte. Atunci mănânc mai atent, țin fastting-ul, orele, dar scot din meniu lucrurile care ar putea să îngrașă”, a încheiat vedeta.

Luminița Anghel, la a treia căsnicie

Cântăreața Luminița Anghel, care are un fiu adoptat – David, și-a găsit liniștea alături de actualul său soț, Silviu Dumitriade. Cei doi au împreună un băiat, pe nume Filip.  Mariajul cu Silviu Dumitriade este cel de-al treilea al binecunoscutei artiste. Anterior, ea a mai fost căsătorită cu Marcel Pușcaș și cu Dragoș Anghel. Și actualul său partener de viață a trecut prin două  divorțuri, după cum a dezvăluit îndrăgita solistă. Luminița Anghel se declară fericită alături de actualul său partener de viață.

”Având în vedere experiențele din trecutul meu, în sensul ca am mai fost căsătorită, aș putea spune ca a treia încercare a fost cu noroc. Și el spune la fel pentru că și la el a fost a treia căsătorie. Ne-am regăsit, trăim într-o armonie puternică, într-o liniște și pace extraordinară. Omul este în căutarea iubirii toată viata lui. Eu cred ca orice om poate iubi și se poate îndrăgosti la orice vârstă și spun asta din propria mea experiență. Nu mi-am pierdut niciodată speranta și credință. Sunt un om foarte optimist, râd foarte mult și sunt veselă. Am avut și eu foarte multe încercări, dar m-am ridicat și am reușit sa depășesc și să privesc cu optimism zilele ce au urmat”, a spus aceasta.

citește și...