Cum a reușit o fetiță de 8 ani să ridice în picioare publicul de la ”Românii au talent”. Martina Meola a obținut Golden Buzz. „E un fenomen”

19.02.2022, 17:20

A fost show la ”Românii au talent”. Cel de-al patrulea Golden Buzz  a fost dat unei concurente care a ridicat sala în picioare. Martina Meola, în vârstă de 8 ani, i-a impresionat pe toți cei prezenți în sala, iar Smiley și Pavel Bartoș au trimis-o direct în semifinale.

În ediția din seara de 18 februarie, momentele suprinzatoare de la concursul ”Românii au talent” nu au lipsit. Martina, o fetiță de doar opt ani, a reușit să obțină al patrulea Golden Buzz.

Micuța a avut un moment special și a cântat concertul lui Bach, fără partitură.

Cine este Martina Meola, al patrulea Golden Buzz de la ”Românii au talent”

”Mă numesc Meola Martina, am 8 ani și vin din Republica Moldova, din Chișinău, dar sunt născută în Italia, la Milano. Mama mea este din Republica Moldova, iar tatăl meu este italian.

Mama mea s-a dus în Italia ca să lucreze ca medic, iar acolo l-a cunoscut pe tata, era pacient. S-au îndrăgostit și apoi ei au rămas acolo în Italia și așa m-am născut eu în Italia, dar la vârsta de 4 ani, am venit în Republica Moldova”, a povestit micuța pianistă.

Povestea Martinei a început la cinci ani. Micuța s-a jucat timp de un an cu un pian de jucărie, iar la 5 ani a primit primul pian electric. Copila a început cursurile de pian întâmplator. ”Studiez pianul de la vârsta de 5 ani și 9 luni la scoala de arte. Eu mai cânt cu vocea, mai recit poezii, mai spun frământări de limbă”.

„E un copil – geniu”

Jurații, dar și prezentatorii au fost de-a dreptul cuceriți de talentul special al concurentei.
Dragoș Bucur a declarat că și el s-a uitat să vadă dacă are partitură, după ce Martina a declarat că nu a avut nevoie.

”Sunt alții care muncesc 15-20 de ani și nu ajung la nivelul ăsta. Acolo era ceva clar. Uluitoare, efectiv nu se mai mișca nimeni în scaun. Nu aveai ce să mai zici, erai ca la un concert adevărat”, a declarat Mihai Bobonete.

“Ce ne-ai făcut, Martina? Nu-mi dau seama cât de mult realizezi tu cât ești de valoroasă și talentată! Dacă la 8 ani, tu cânți așa…Eu cred că tu ești deasupra întâmplărilor firești care au loc pe scenă și faci parte dintr-o categorie extrem de selectă de fenomene. Azi am avut șansa uriașă de a vedea cu ochii noștri un fenomen, iar fenomenul ăla ești tu!”, a declarat Andi.

„Eu n-am mai auzit niciun copil la vârsta ta să cânte atât de frumos la pian”, a spus Andra.

“E ca și cum te-ai uita la o cometă!”, a spus Smiley.

Micuța s-a emoționant teribil și a început să plângă în timp ce juriul și publicul au apladat-o, din nou, în picioare.

citește și...