Andra a dat primul Golden Buzz din sezonul 12 „Românii au talent”. Concurentul a ridicat toată sala în picioare

05.02.2022, 12:40

Prima ediție a sezonului 12 al show-ului de talente de la PRO TV a debutat cu un Golden Buzz.  Un concurent a impresionat atât de tare, încât Andra l-a trimis direct în semifinală pe Emanuel, un tânăr nevăzător. Cei patru s-au ridicat în picioare la final, fiind extrem de impresionati.

Vineri, 4 februarie, a început cel de-al 12-lea sezon al super show-ului “Românii au talent”. Show-ul de talente de la PRO TV a debutat cu un Golden Buzz. Emanuel Ion este tânărul nevăzător care a primit Golden Buzz de la Andra în emisiunea Românii au Talent, sezonul 12.

Un concurent a reușit să ridice sala în picioare cu povestea lui de viață, dar și cu talentul său. Emanuel este nevăzător din naștere, iar Smiley l-a ajutat să ajungă pe scenă și să se așeze pe scaun pentru a cânta la orgă.

Cine este Emanuel Ion

Emanuel Ion, un adolescent de 15 ani din Nazarcea, Constanța a impresionat juriul Românii au talent cu o interpretare de excepție la orgă. Emanuel le-a spus juraților că îi place să cânte la orgă, acordeon, chitară, chitară bass și tobe. Totul a pornit la 4 ani, când a început să cânte la o orgă de jucărie.

Emanuel Ion face parte dintr-o familie numeroasă, cu 6 copii, iar el este singurul băiat. Tatăl său este pastor penticostal în Năvodari. Emanuel cântă în biserică în fiecare săptămână.

”Eu sunt nevăzător din naștere și evit să arăt asta”

Pe scena talentelor, concurentull a cântat la orgă și a ridicat jurații și toata sala în picioare.

”Eu sunt nevăzător din naștere și evit să arăt asta, vreau să fiu un băiat normal. Niciodată nu am vrut să mă țin de umărul altcuiva. Eu nu caut milă, vreau ca lumea atunci când mă vede să stea cu mine de vorbă, nu pentru că sunt nevăzător.

Mie nu îmi plac astea, chiar dacă nu văd, eu sunt un copil normal.

La vârsta de doi ani, părinții mei abia și-au dat seama că eu nu văd, până atunci ei nu au știut că eu nu văd. Alergam prin casă și efectiv am intrat într-o mobilă cu capul. Știu că în ziua aia am leșinat din cauza asta. Doctorii au spus că eu nu am șanse să văd, dar spre uimirea mea și a tuturor, pe măsură ce am crescut, vederea mea a evoluat, iar acum pot să disting umbre și marea pot să o zăresc pentru că este mai închisă la culoare față de nisip, cel puțin așa văd eu”, a povestit Emanuel.

Andra a apăsat primul Golden Buzz

Jurații au rămas impresionați de felul în care cântă tânărul,  iar Andra a apăsat Golden-Buzz-ul pentru a-l trimite direct în semifinala competiției.

“Eu în fața momentelor de genul asta, când rămân fără niciun un cuvânt, pot doar să mă bucur alături de concurent și să-l răsplătesc cu ce am mai bun”, a spus Andra după care a apăsat Golden Buzz-ul.

citește și...