Cum a reușit Minodora să slăbească. ”Nu mi-a convenit deloc”

29.06.2020, 14:25
Cum a reușit Minodora să slăbească. ”Nu mi-a convenit deloc”

Minodora le-a povestit prietenilor din mediul virtual cum a început să slăbească și cu ce probleme s-a confuntat.

Minodora a decis să le explice celor care o întreabă cum an ume a slăbit. Vedeta a măturisit că a făcut operație de micșorare a stomacului și a dezvăluit și prin ce a trecut când a luat din nou în greutate.

”Dragile mele doamne!  M-ați întrebat în comentariile voastre, chiar și în privat cum am reușit să slăbesc. O să vă spun povestea pe scurt!

În ianuarie 2017, mi-am făcut operație la stomac, de micșorare a stomacului. Am reușit să slăbesc cu ajutorul operației, în jur de 20 de kilograme, după care mâncând puțin (pentru că nu poți datorită operației) însă, ffff des am început să mă îngraș… 8 kilograme!!! Nu mi-a convenit deloc!!!

De anul trecut DIETĂ ( ncet dar sigur) AMBIȚIE!!! Trebuia…????? ”,  a precizat Minodora în mediul online.

Formează un cuplu cu Liviu de 16 ani

Binecunoscuta cântăreață Minodora are o relație perfectă alături de Liviu, împreună cu care formează un cuplu de 16 ani.

În data de 1 martie, Minodora și partenerul ei de viață au aniversat 16 ani de relație. La acea dată, artista a transmis un mesaj în mediu online

”Noi!? Mereu împreună… și la bine, și la rău! Pe 1 Martie când va fi și ziua mea de naștere, împlinim și 16 ani de când suntem împreună!?La mulți ani, Papi soțul meu drag și bun, cel care mi l-ai dăruit și pe băiatul nostru, Marco, sufletul nostru!! Te iubește mami!❤️La mulți ani, cu dragoste și înțelegere tuturor!??”, a scris atunci Minodora pe pagina sa de socializare.

Minodora și Liviu și-au unit destinele în noiembrie 2009. Nașii celor doi au fost binecunoscutul artist Adi Minune și partenera de de viață, Cati. Imagini de la nunta Minodorei cu Liviu au fost făcute publice în cadrul unei emisiuni de televiziune de la Kanal D.

citește și...