Cum a reușit Anca Țurcașiu să treacă peste cel mai greu moment al vieții ei. Dezvăluiri incredibile despre divorț!

27.12.2020, 12:57
Cum a reușit Anca Țurcașiu să treacă peste cel mai greu moment al vieții ei. Dezvăluiri incredibile despre divorț!
Cum a reușit Anca Țurcașiu să treacă peste cel mai greu moment al vieții ei. Dezvăluiri incredibile!

Anca Țurcașiu și tatăl fiului său, medicul stomatolog Cristian Georgescu, au divorțat după 22 de ani de căsnicie. Actrița a fost cea care a anunțat că a pus punct mariajului. 

Invitată în emisiunea ‘Vorbește lumea’, vedeta a explicat cum a reușit să se redescopere și să evolueze după despărțirea de Cristian Georgescu. Actrița a povestit cum i-a schimbat viața divorțul.

Anca Țurcașiu, dezvăluiri despre divorț

‘Pentru toată lumea a fost schimbare foarte puternică. Mi-a spus cineva: Te-ai gândit vreodată că ți-a dat Dumnezeu o așa vacanță pe care să nici nu poți să o duci? În toată alergătura în care am trăit în ultimii ani.. trebuia să mă cloneez ca să pot face față tuturor obligațiilor. Iată că am primit un timp pentru mine în care să mă analizez și să mă gândesc ce înseamnă trecerea mea pe Pământ. Depășirea unui obstacol te face mai puternic.

Am primit multe lecții de viață la care nici n-am avut timp să mă gândesc până acum. Asta cu timpul pentru lectură cred că l-a avut toată lumea. Am avut și întâlniri cu oameni speciali. Toată goana asta de sărbători pentru a avea cât mai mult. De ce să nu investim în noi? Nu pot să spun că m-am schimbat, dar am avut timp pentru mine și am învățat multe lucruri’, a mărturisit Anca Țurcașiu, la PRO TV.

Cristian Georgescu și-a refăcut viața 

După despărțirea de actriță, fostul soț al Ancăi Țurcașiu a fost surprins în compania altei femei, într-un mall din Capitală.

După ce Cristian Georgescu s-a afișat cu noua lui parteneră la mall, au apărut detalii senzaționale despre femeia respectivă. Conform Cancan.ro, aceasta ar fi măritată.

Cu toate acestea, relația lui Cristian Georgescu pare una destul de serioasă. Mai mult de atât, medicul stomatolog este atât de amorezat de noua lui parteneră încât a dus-o pe aceasta în locuința pe care a achiziționat-o cu Anca Țurcașiu, scrie Impact.ro. 

Decizia lui i-a surprins chiar și pe apropiați, care nu se așteptau ca acesta să își refacă viața atât de rapid. Cristian Georgescu ar locui acum cu noua iubită în vila din Corbeanca, care valorează peste 300.000 de euro.

citește și...