Cum a renunțat Iulia Vântur la fumat. ”Am apelat și la puțin ajutor, la o tehnică”

21.06.2021, 15:47
Cum a renunțat Iulia Vântur la fumat. ”Am apelat și la puțin ajutor, la o tehnică”
Cum a renunțat Iulia Vântur la fumat. ”Am apelat și la puțin ajutor, la o tehnică”

Vedeta de televiziune Iulia Vântur a explicat cum a reușit să renunțe la fumat.

Iulia Vântur a fost invitată la podcastul “Fain și simplu” al lui Mihai Morar. printre altele, vederta a explicat și cum a reușit asă renunțe la țigări în urmă cu cinci ani. ”Acum 5 ani…bine, am apelat și la puțin ajutor, la o tehnică. Dar totul a ținut de mine mai departe… Un fel de cocktail homeopat, se injectează în lobul urechii, durează 2 secunde. Teoretic ar trebui să dispară această dorință, nevoie a fumatului. Sunt însă și persoane care s-au apucat de fumat cu această tehnică. Eu asta am învățat atunci și am aplicat: ”schimbă gândul”. În secunda în care mă gândeam la fum, schimbam gândul”, a spus Iulia Vântur, citată de click.ro.

”Te gândești la o nenorocire în momentul ăsta, da? În secunda următoare zici: ”schimbă gândul”, gândește-te la altceva! Pur și simplu. Exact așa am reușit și eu… și să mă las de fumat. ”Schimbă gândul”. Este alegere, este doar o alegere. Și instant ai să vezi că te gândești la altceva și este starea de bine. Asta nu înseamnă să ignori, nu, dar să conștientizezi că starea aia nu îți face bine, ești în ea, pentru o vreme, dar nu poți să dedici toată viața celei stări”, a adăugat vedeta.

Iulia Vântur, despre cariera sa în India

Iulia Vântur este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din țara noastră, care de-a lungul anilor a prezentat mai multe emisiuni de succes. Iulia Vântur este stabilită de câțiva ani în India, țara de origine a iubitului ei, starul bollywoodian Salman Khan. În ceea ce privește cariera sa din India, Iulia Vântur și-a încercat norocul ca actriță și cântăreață. Înainte de a începe relația cu Salman Khan, Iulia Vântur a format un cuplu cu binecunoscutul muzician Marius Moga.  Iulia Vântur a povestit cât de greu i-a fost să reușească în plan profesional în India.

“Am plecat din Iași de pe strada Cuza Vodă! Muzica m-a ales în India. Mi-a luat un an să mă conving că e în regulă să cânt din pasiune. Am făcut ore de canto zilnic, pentru că mi-am dat seama că nu e o joacă, primeam multe propuneri. Mi-a fost greu acolo, am învățat că mă am pe mine indiferent de situație. Au fost momente în care aveam nevoie de părinți, de prieteni, nu e ușor să nu trăiești în țara ta. Dar mi-am dorit să fiu acolo, am făcut ce mi-a dictat sufletul. Am ajuns într-o destinație menită mie. Emoțional am crescut foarte mult. M-am descoperit în experiențele personale. Cel mai greu a fost pentru ai mei. Sunt singurul copil la părinți. Când eram mică, îmi doream să fiu artist. Dansam, cântam, făceam parada de modei prin casă. Nu mi-am imaginat că voi ajunge la Bollywood. E multă muncă în spate. Acolo oamenii nu au pauză, muncești duminica, la trei noaptea, nu există vacanțe. Devine un stil de viață. Am prieteni în India, deși a fost greu”, a declarat vedeta, citată de click.ro.

”Am început din întâmplare. Cred că a fost pur şi simplu mâna destinului. Îmi plăcea atât de mult ceea ce făceam în România, în televiziune, că era greu de crezut că mă voi axa pe muzică. Eram într-o seară în primele mele călătorii în India cu o gaşca de prieteni şi, pentru că lor le place să cânte, să danseze, m-au rugat să cânt o piesă în română. A fost foarte greu să aleg o piesă care să-i atragă. Am ales colindul ”La Betleeem colo în jos”, acel colind pe care îl cânt în fiecare an părinţilor mei de Crăciun. Poate pentru că l-am cântat cu atâta patos, le-a plăcut şi au dorit să facă o piesă şi a devenit numărul 1”, a mai spus Iulia Vântur, poitrivit okmagazine.ro.

citește și...