Cum a reacționat mama lui Leonard Miron când a aflat despre orientarea sa sexuală. ”Trei luni nu mi-a răspuns la telefon”

11.04.2021, 12:10
Cum a reacționat mama lui Leonard Miron când a aflat despre orientarea sa sexuală. ”Trei luni nu mi-a răspuns la telefon”
Cum a reacționat mama lui Leonard Miron când a aflat despre orientarea sa sexuală. ”Trei luni nu mi-a răspuns la telefon”

Fostul prezentator de televiziune Leonard Miron a dezvăluit cum a reacționat mama sa în momentul în care a aflat care este orientarea sa sexuală.

Leonard Miron a făcut mărtrisiri despre viața sa personală la o emisiune de televiziune. Acesta a povestit care a fost reacția mamei sale în momentul în care a aflat despre orientarea sa sexuală. Timp de trei luni, aceasta nu i-a mai răspuns la telefon.

„Eram de 14 ani împreună cu Miguel când i-am spus mamei că sunt gay. Era cu doi ani înainte să moară (n.r. mama lui Leonard Miron a încetat din viață în anul 2015). Ne-am certat de la niște vecini care erau gay și i-au adus pizza și nu a vrut să mănânce de la ei. A zis: ”Eu nu vreau pizza homosexuală”. Atunci i-am spus: ”Și dacă eu sunt la fel?” Nu m-am mai abținut: ”Hai să încetăm să ne mai prefacem că tu ai crezut că Miguel și ceilalți doi iubiți pe care i-am avut sunt doar prietenii mei” . Atunci a reacționat mama: ”Nu vreau să te mai văd!”. I-am zis atunci că nu pot să o forțez. Am plecat în Anglia și trei luni nu mi-a răspuns la telefon. Apoi o săptămână vorbea monosilabic, după care vorbea de câinele vecinului, de vremea de afară, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic”, a declarat Leonard Miron la emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D, potrivit libertatea.ro.

Leonard Miron a fost diagnosticat cu cancer în trecut

În vara anului 2018, Leonard Miron a fost diagnosticat cu cancer de pancreas. Acesta explica cum a fost diagnosticat cu cumplita boală. ”În luna august, am fost diagnosticat cu cancer pancreatic. Foarte puţini au ştiut, şi Miguel (n.r. partenerul lui de viață) a aflat destul de târziu şi atunci am decis cu el că este un lucru personal şi că este mai bine, din superstiţie sau din felul în care este el educat, că e mai bine să rămână între noi”, explica fostul prezentator într-un interviu.

„Norocul a fost că poziţia tumorii a fost favorabilă, dimensiunea era extraordinar de mică. Eu am depistat-o întâmplător, pentru că mă îngrăşam foarte mult, mă îngraş fără să mănânc foarte mult şi atunci am făcut nişte teste”, adăuga el.

Leonard Miron a apelat la ajutorul unui psihilog pentru a depăși momentele dificile. ”Primul lucru pe care noi am decis să-l facem a fost să încep să lucrez cu un psiholog, pentru că evident că eu am căzut foarte mult. Cel mai bun medicament care luptă împotriva bolii ăsteia este creierul tău şi puterea ta de a lucra cu el”, dezvăluia el.

citește și...