Cum a reacționat fiica Andreei Antonescu când a aflat că mama ei a pozat în Playboy. „Vrea să fie ca tine, dezbrăcată”

20.12.2021, 11:29

În urmă cu zeci de ani, Andreea Antonescu a avut curajul şi a pozat nud în Playboy. Nu avea 20 de ani împliniți pe atunci, dar avea un viitor strălucit. Mai târziu şi-a format o familie, iar fiica ei a aflat recent că artista a pozat în Playboy. Andreea Antonescu a dezvăluit cum a reacționat Sienna, atunci când a aflat că amam ei a pozat într-o revistă pentru adulți.

Andreea Antonescu nu avea 20 de ani împliniți când a decis că e vremea să pozeze într-o revista pentru bărbați. Andreea a primit suma de 30.000 de dolari, în schimbul pictorialului. Andreea Antonescu a declarat ulterior că nu ar mai repeta experiența.

Recent, artista a declarat că nu i-a arătat fiicei sale revista Playboy în care a pozat, însă fiica ei a aflat singură, iar reacția acesteia a fost una surprinzătoare.

Cum a reacționat fiica Andreei Antonescu când a aflat că mama ei a pozat în Playboy

Sienna, fiica Andreei Antonescu, a împlinit anul acesta 10 ani. Această a aflat recent că mama ei a pozat în Playboy, iar prima reacție a fost să o imite.

„Sienna nu m-a întrebat vreodată despre episodul ăla (…) Când m-am întors acasă, undeva pe la unsprezece noaptea, era un mare tărăboi la mine în casă (…) era un circ mare între mama și Sienna și nu înțelegeam ce se întâmplă, și mama alerga după Sienna cu o rochiță (…) ,copilul meu fiind dezbrăcat de tot în noaptea sfântă de Crăciun (…) Mi-a zis (n.r. “mama”): “Păi da, a văzut revista Playboy cu tine (…) și vrea să fie ca tine, dezbrăcată!”,  a spus Andreea.

Andreea Antonescu a deținut recordul pentru cei mai mulți bani primiți de la Playboy

Dan Capatos a convins-o pe Andreea Antonescu, imediat după ce a împlinit 18 ani, să pozeze goală. Artista a cerut la vremea respectivă 50.000 de dolari, însă după negocieri au ajuns la 30.000.

Jumătatea trupei Andre a fost cea care a deținut recordul pentru cei mai mulți bani primiți de la Playboy în România.

„Plaja era de la 1.000 la 30.000 în funcție de notorietate. Eu am fost la Playboy între anii 2000 și 2004. Nu mai știu la ce nivel era internetul la vremea aia. Aveam un top. Îi întrebam pe cititori pe cine vor să vadă în paginile revistei. Primele trei nu erau niciodată accesibile, pentru că erau Mihaela Rădulescu, Andreea Marin și Andreea Raicu. Pe locul 4, întotdeauna, era Andreea Antonescu, care nu avea 18 ani. Tu înțelegi cum erau cititorii? Sute de mii de voturi. Când Andreea a împlinit 18 ani eu am fost desemnat să încep negocierile. Ea fugise de acasă… a zis că fără 50.000 nu vrea. Cel mai mult luase, până atunci, 13.000. Notorietatea ei era uriașă și știa pe ce se bazează. Două săptămâni m-am ținut de capul ei. Am reușit să cobor la 30.000, recordul”, a povestit Dan Capatos în cadrul podcastului.

citește și...