Cum a reacționat Emily Burghelea, după ce Mirela Vaida a denigrat-o la tv. Fosta asistentă face acuzații grave

16.06.2020, 21:43
Cum a reacționat Emily Burghelea, după ce Mirela Vaida a denigrat-o la tv. Fosta asistentă face acuzații grave
Cum a reacționat Emily Burghelea, după ce Mirela Vaida a denigrat-o la tv. Fosta asistentă face acuzații grave

Scandalul ia amploare la Antena 1! Mirela Vaida a tunat și fulgerat în emisiunea de marți, 16 iunie, după ce Emily Burghelea, fosta asistentă a show-ului, și-a dat demisia cu o zi în urmă. Blondina a afirmat că nu mai suportă să vadă cum Vulpița este agresată de soțul ei, Viorel, iar staff-ul emisiunii nu intervine deloc.

Emily Burghelea a explicat pe contul ei de Youtube ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat, lucru care a enervat-o teribil pe Mirela Vaida. Prezentatoarea tv a făcut-o cu ou și oțet la televizor, însă Emily nu s-a lăsat mai prejos.

Mirela Vaida a atacat-o în direct, la tv

În timp ce Mirela Vaida o acuza pe fosta asistentă că nu a procedat deloc bine, blondina mărturisea, pe rețelele de socializare, că nu poate viziona postul Antena 1.

‘Pe niciun program nu este transmis curent pe acest canal. Mi s-a tăiat cablul, pe bune? Asistăm la un moment istoric. Cineva ne-a tăiat cablul, nu putem să vdem nici de pe Antena Play ce se difuzează la tv în momenul ăsta, probabil nici nu vor posta pe Antena Play și mă întreb așa ‘oare de ce?’. Oare de ce nu vor ei să văd ce zic? Pentru că oare aș avea răspuns la tot ce acuză ei?’, a spus ea pe Instagram.

Mai mult de atât, tânăra a continuat să spună că a primit foarte multe telefoane de amenințare cu moartea.

‘Eu am primit niște telefoane de la un număr ascuns, la unul dintre ele am răspuns și cineva mi-a spus că o să fiu îngropată de vie. Cu ce să fiu îngropată de vie? Cu asta? Cu ce faceți voi aici? Niciodată. Eu am știut foarte bine cu cine mă pun. Cu experții în manipulare. Manipularea de astăzi a fost foarte ieftină. Cine are ochi să vadă vede, cine nu, o să fie convins diseară’, a mai precizat aceasta.

De ce a fost, de fapt, dată afară

Viorel și Veronica ar fi mers împreună acasă la blondină, însă acolo, Veronica a fost îmbătată de iubitul fostei asistente tv. Aceste lucruri ar fi ajuns și la urechile staff-ului din Antena 1, iar Emily ar fi fost dată afară, nu că și-a dat demisia, așa cum a susținut.
citește și...