Cum a rămas iubita lui Liviu Dragnea fără loc de muncă! Lovitură dură pentru Irina Tănase

24.09.2020, 09:34
Cum a rămas iubita lui Liviu Dragnea fără loc de muncă! Lovitură dură pentru Irina Tănase
Cum a rămas iubita lui Liviu Dragnea fără loc de muncă! Lovitură dură pentru Irina Tănase

Iubita lui Liviu Dragnea trece prin momente grele! După ce partenerului ei i s-au instituit o serie de restricții în urma interviului dat în presă, tânăra a primit o lovitură dură. Irinei Tănase i s-ar fi retras un drept de care beneficia din 2019.

În urmă cu un an, tânăra absolvit un curs de mediator agreat de Consiliul de Mediere, iar aceasta a făcut practică la o firmă specializată. Din acest motiv, Irina Tănase a primit autorizație să practice această meserie și a fost adăugată pe lista mediatorilor din București, publicată pe site-ul Consiliului de Mediere.

Irina Tănase a rămas fără job

Cine voia să apeleze la serviciile iubitei lui Liviu Dragnea, o putea face accesând site-ul, de unde putea lua numărul de telefon și o adresă de mail pentru a se putea programa.

Din nefericire, bucuria nu a durat mult pentru Irina Tănase. Pe site-ul Consiliului de Mediere, nu mai apare numele acesteia, ba mai mult există explicația ‘Acest mediator nu are drept de exercitare’. Potrivit stirilekanald, este posibil ca biroul Irinei Tănase să nu fi avut activitate permanentă în ultimele luni, motiv pentru care Consiliul de Mediere să-i fi retras dreptul de a-și practica meseria.

De asemenea, gurile rele susțin că Irina Tănase ar fi făcut acest curs de mediere pentru a-l putea vizita mai des la închisoare pe iubitul ei.

Irina Tănase a urmat cursurile Facultății de Relații Internațonale din cadrul ASE. Aceasta a fost, de asemenea, secretar de cabinet la Ministerul Dezvoltării. Șef la acea vreme era nimeni altul decât Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea și-a lăsat afacerile pe mâna iubitei

Conform Impact.ro, Irina ar fi cumpărat recent un teren lângă Casa Poporului, în valoare de 260.000 de euro, dar și două terenuri în Ilfov.

‘Au cerut deja aviz de construcție pentru niște case. Terenurile sunt cu vedere la lac și vor să facă și un club de yachting, unul de pescuit. Vorbim despre o invetiție foarte mare. De proiect se va ocupa chiar Irina. Liviu are mare încredere în ea și o consideră o femeie foarte capabilă. Când va ieși din închisoare, cu siguranță se vor căsători. Rămâne de văzut dacă ea se va ridica la așteptările lui’, au mărturisit surse din apropierea lui Liviu Dragnea pentru Impact.ro.

citește și...