Cum a rămas Anca Serea fără o parte din averea moștenită de la primul soț. Vedeta, lovitură dură din partea statului român

29.07.2021, 12:27
Cum a rămas Anca Serea fără o parte din averea moștenită de la primul soț. Vedeta, lovitură dură din partea statului român
Cum a rămas Anca Serea fără o parte din averea moștenită de la primul soț

Anca Serea a rămas văduvă la doar 29 de ani, după ce primul ei soț a decedat în urma unei boli cumplite. Prezentatoarea tv a fost căsătorită ani buni cu omul de afaceri Filip Poplingher și au adus pe lume doi copii, David și Sarah.

După moartea bărbatului, Anca Serea a moștenit o avere impresionantă. Vedetei i-au rămas mai multe terenuri, însă aceasta nu se poate bucura de ele pe deplin. Și asta pentru că terenurile sunt amplasate în zone de care statul român are nevoie să construiască, scrie Wowbiz. 

Anca Serea, deposedată de terenurile primite moștenire

Drept urmare, Anca Serea a rămas fără 4.330 mp de teren din comuna ilfoveană Vidra, localitate prin care va fi construită viitoarea autostradă de centură.

Vedeta ar fi primit de la Statul Român 47.550 lei (9.500 euro), adică aproximativ 11 lei pe metrul pătrat, cu toate că metrul pătrat în zona respectivă este între 6 și 15 euro.

Anca Serea mai deține terenuri și în jurul Capitalei, moștenite de la primul ei soț, Filip Polpinger, care a decedat în anul 2010.

Anca Serea, despre perioada când a avut probleme de sănătate

Anca Serea s-a confruntat recent cu probleme de sănătate. Vedeta a mărturisit, pentru okmagazine.ro, că în perioada în care a fost bolnavă a fost foarte speriată.

”Au fost momente grele, da, dar am trecut cu bine peste ele, deşi nu eram pregătită să traversez aşa ceva. Eu mă confrunt cu o anemie severă încă din tinereţe, înainte să-l nasc pe David, de pe la 19 ani, când mi-am făcut şi primele investigaţii din cauza unor menstruaţii abundente. Aveam ameţeli frecvente, stare de slăbiciune. Eu nu am făcut tratamente susţinute şi nici cură de fier, decât în perioada sarcinilor sau când trebuia să nasc.

Şi cu trecerea timpului, cu naşterile multiple, starea asta de anemie s-a acutizat, dar niciodată nu a fost aşa grav ca anul trecut, erau doar momente izolate. Acum sunt OK, dar atunci aproape că am căzut din picioare. Mi-am făcut toate investigaţiile: RMN, endoscopie, colonoscopie, tot ce se putea, pentru că medicilor nu le venea să creadă că pot să supravieţuiesc cu o valoare atât de mică a hemoglobinei, iar depozitul de fier era infim. Niciodată nu îmi fusese atât de rău”, a spus aceasta, pentru okmagazine.ro. 

citește și...