Cum a primit Adi Nartea vestea că va fi din nou tătic. ”Eu eram la filmări și am văzut poza în rulotă”

07.12.2020, 10:43
Cum a primit Adi Nartea vestea că va fi din nou tătic. ”Eu eram la filmări și am văzut poza în rulotă”
Cum a primit Adi Nartea vestea că va fi din nou tătic. ”Eu eram la filmări și am văzut poza în rulotă”

Actorul Adrian Nartea a dezvăluit cum a aflat că urmează să devină tătic pentru a doua oară.

Adrian Nartea, actorul din rolul principal din serialul ”Vlad”,  va deveni din nou tătic. Soția sa, Alina, este însărcinată. Cei doi mai împreună o fetiță, pe Mara, care are aproape 5 ani. Adrian Nartea și partenera luyi de viață vor avea tot o fetiță. Actorul a dezvăluit cum a aflat că soția sa este din nou însărcinată.

”La telefon, mi-a trimis poza pe WhatsApp cu testul de sarcină. Eu eram la filmări și am văzut poza în rulotă, când mă schimbam pentru următoarea secvență. A fost cu o bucurie mare, conținută însă de toate gândurile prezentului. Faptul că nu ne-am așteptat, că aveam alte planuri, că nici prin cap nu ne trecea… Am zâmbit și deja amândoi știam cum o să o/îl cheme”, a mărturisit Adrian Nartea pentru revista Viva.

Ce probleme a avut soția lui Adi Nartea în timpul sarcinii

Adi Nartea a vorbit șidespre problemele cu care s-a confruntat Alina, partenera sa de viață, în cea de-a doua sarcină. ”Poftele i-au cam trecut, de fapt nici nu au prea fost în ceea ce privește mâncarea și, oricum, spre deosebire de mine, Alina știe să își asigure o rezervă bine păstrată pe undeva prin bucătărie. Dar au fost grețuri și dureri de spate și a fost o perioadă mai dificilă, cu un grad sporit de fragilitate emoțională, și am încercat să fiu cât se poate de blând și tolerant, pentru că, fiind aproape, eu eram calul de bătaie al tuturor emoțiilor”, a spus el.

Actorul a afirmat că și-ar fi dorit să aibă un băiețel.

”Da, mi-aș fi dorit un băiețel, dar acum, că se dezechilibrează balanța, trebuie să o echilibrez cumva. Încă mai am un aliat, pe Brioche (n. red. câinele familiei), care e cam bătrânel de acum, deci da, balanța chiar se înclină. Dar, pentru a o echilibra așa pe termen lung, am să impun o regulă ca fetele să nu își schimbe numele de familie după căsătorie, să aibă grija ca și copiii lor să se numească Nartea. Asta mă liniștește puțin pe mine… În rest, mă uit la partea plină a paharului, sunt și voi fi iubit și răsfățat de 3 fete… Încă de acum mi-am schimbat urarea – atunci când primesc un sfat sau o vorbă bună, în loc să spun „Doamne ajută!, în sensul de așa să fie, spun „Doamnele ajută!”, a mai declarat Adi Nartea pentru sursa citată.

citește și...