Elena Udrea și iubitul tinerel, împreună într-o emisiune tv! ‘Am stat destul de izolată și destul de singură’

20.12.2019, 12:37
Elena Udrea și iubitul tinerel, împreună într-o emisiune tv! 'Am stat destul de izolată și destul de singură'
Elena Udrea și iubitul tinerel, împreună într-o emisiune tv! 'Am stat destul de izolată și destul de singură'

Elena Udrea și iubitul ei, Adrian Alexandrov, au fost joi, 19 decembrie, invitați într-o emisiune de televiziune. Aceasta a fost prima apariție a celor doi după ce fostul politician s-a întors în România.

Elena Udrea și iubitul tinerel, împreună într-o emisiune tv! ‘Am stat destul de izolată și destul de singură’

Cei doi nu au venit singuri Teo Show, ci însoțiți de fiica lor, Eva. Fostul ministru al Turismului a făcut declarații emoționante despre viața personală.

Blondina a mărturisit că părerile negative ale oamenilor nu o mai afectează deloc și a învățat că bunăstarea familiei sale este cea mai importantă.

‘În ultimele luni nu am mai simțit presiune din partea oamenilor. Acolo, la Corbeanca, nu simțim asta. Vin rar în oraș pentru că durează mult să ajung în București, de acolo.

Am stat retrasă și nu am mai avut ocazia să simt presiunea din partea altora. Am avut o perioadă de un an și jumătate în care am stat destul de izolată și destul de singură, cu două trei persoane. Am avut o trecere până am ajuns să stau așa izolată, la Corbeanca.

Am momente când ies în cămașă de noapte în curte, cu copilul. Se întâmplă lucruri frumoase. Gândirea pozitivă e esențială. Fără gândire pozitivă, eu nu eram astăzi aici, în emisiune. Două luni și trei săptămâni mi-am imaginat în fiecare zi că sunt cu copilul meu, de Crăciun. Când începi să te îndoiești de lucururile pe care le vrei, ele ori nu vin, ori vin mai târziu. Eu am crezut două luni și trei săptămâni că voi fi cu copilul meu. Și am fost, chiar dacă nu a fost brad. Va fi anul acesta.

Avem atâtea exemple, suntem setați să gândim negativ, să punem răul înainte. Oamenii sunt negativi, lipsiți de încredere. Mă străduiesc să gândesc pozitiv de ceva timp și, în mare parte, reușesc’, a declarat Elena Udrea la Teo Show.

Tatăl fiicei sale, Adrian Alexandrov, a mărturisit că este cel mai fericit de când s-a născut copilul său.

‘Și eu rezonez undeva în zona ei și cred că gândirea pozitivă te ajută să primești ceea ce vrei în viață. Am încetat să îmi mai doresc lucruri pentru mine, de când a apărut Eva. Îmi doresc să o văd fericită’, a răspuns Adrian Alexadndrov, soțul Elenei Udrea.

citește și...