Cum a murit soțul interpretei de muzică populară Marcela Fota. Sora artistei a făcut dezvăluiri cutremurătoare

29.12.2020, 14:30
Cum a murit soțul interpretei de muzică populară Marcela Fota. Sora artistei a făcut dezvăluiri cutremurătoare

Cântăreața de muzică populară Marcela Fota trece printr-o mare suferință după moartea soțului său, care a făcut infecrt la un centru de copiat acte din Craiova. Sora artistei, interpreta de folclor Mariana Ionescu-Căpitănescu a făcut dezvăluiri cutremurătoare.

Soțul cântăreței de muzică populară Marcela Fota a murit luni după ce a suferit un infarct. Acesta se afla într-un centru de copiat acte din Craiova. partenerul de viață al Marcelei Fota avea 47 de ani, relatează craiovaforum.ro. Medicii ajunși la fața locului l-au resuscitat minute bune, însă fără succes. Artista se căsătorise cu iubitul său anul trecut, în februarie, după 13 ani de relație. Cei doi au împreună un băiețel.

Sora Marcelei Fota, interpreta de muzică populară Mariana Ionescu-Căpitănescu, a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre moartea cumnatului său. „Ştiam că era într-o stare normală, nu era suferind, avea o uşoară problemă la inimă, o ţinea sub observaţie, dar nu era cardiac luat în evidenţa unui specialist ca fiind un pacient problemă. În familia lui, tatăl lui a avut probleme cu inima şi s-a stins din viaţă tot din cauza unui infarct miocardic la vârsta de 42 de ani. Noi eram acolo, am fost… Marcela s-a dus cu el şi era în clădire, dar nu era cu el în momentul în care…el, pur şi simplu, a căzut din picioare având loc acest infarct, a căzut din picioare şi am sunat ambulanţă pentru că eu trebuia să mă întâlnesc cu ea, am sunat la ambulanţă în timp ce mă duceam spre ea. M-a sunat foarte speriată să-mi spună că i s-a făcut rău şi până am ajuns acolo, ajunsese ambulanţa şi l-au resuscitat aproximativ o oră şi jumătate, poate chiar mai mult” , a declarat Mariana Ionescu-Căpitănescu la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Soțul Marcelei Fota va fi înmormântat miercuri

Mariana Ionescu Căpitănescu a dat detalii și despre înmormântarea soțului surorii sale. „Toţi prietenii şi toată familia, toată lumea este alături de Marcela. Mâine va avea loc înmormântarea. Sunt momente grele la care nu te aştepţi niciodată şi încă suntem sub efectul şocului că nu ne vine să credem, nu acceptăm că se întâmplă, dar asta e realitatea, se întâmplă. Astăzi, se vor hotărî ultimele detalii, dar s-au gândit să-l înmormânteze lângă tatăl lui, în comuna Gherceşti, de unde este el, de lângă Craiova”, a mai spus aceasta.

De altfel, interpreta de muzică populară a transmis și un mesaj în mediul online după dispariția cumnatului său.

”La început este șocul…. vezi, auzi de moarte, dar crezi că ești departe de ea… Nu este așa, moartea merge la pas cu tine… Minel Păpăroiu, cumnatul meu, a fost un om discret, altruist, iubitor, gata să se sacrifice pentru cei din jur. Și totuși, nu a mai putut sta cu noi… Suntem uniți și în aceste momente , alături de Marcela . Il vom păstra în inimile noastre pentru totdeauna !Apreciem discreția dumneavoastră”, a scris Mariana Ionescu-Căpitănescu în mediul online.

 

citește și...