Cum a murit Cornel Galeș! Filmul complet al tragediei în care și-a pierdut viața fostul soț al Ilenei Ciuculete

02.12.2019, 12:41
Cum a murit Cornel Galeș! Filmul complet al tragediei în care și-a pierdut viața fostul soț al Ilenei Ciuculete
Cum a murit Cornel Galeș! Filmul complet al tragediei în care și-a pierdut viața soțul Ilenei Ciuculete

Cornel Galeș a murit! Soțul solistei de muzică populară, Ileana Ciuculete, a decedat în urma unui accident de mașină, în Spania.

Cum a murit Cornel Galeș! Filmul complet al tragediei în care și-a pierdut viața soțul Ilenei Ciuculete

Vestea a fost confirmată de nașa lui Cornel Galeș și iubita acestuia, Viviana. Doina Belu a oferit câteva detalii despre cum și-a pierdut viața soțul regretatei Ileana Ciuculete.

Femeia a mărturisit că bărbatul se afla la volan și a decedat pe loc.

‘Cornel era la volan. Nu avea centură, cineva a intrat în ei și el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care era în mașină, era în stare de șoc și abia înțelegeam ce spune.

Ne-au dat și număr de cadavru, am rugat pe cineva care știe spaniolă să sune acolo. Cadavrul există, dar nu vor să ne dea detalii pentru că nu îi lasă legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu știu ce să mai zic’, a declarat Doina Belu, pentru wowbiz.ro.

Apropiații lui Cornel Galeș sunt în stare de șoc, mai ales că acesta petrecuse în compania unor prieteni la un restaurant, înainte de producerea tragediei.

“Din păcate este adevărat. Am sunat la cineva în Spania și… mi s-a confirmat. Eu încă sunt în stare de șoc. A avut un accident de mașină. Era cu Sorin și mergea la un restaurant să mănânce… Acum 4 zile am vorbit cu Cornel… mi-a scris “Felicitări! Îmi place evoluția ta. Las-o mai ușor”. Eram prieteni de 15 ani. Mă întreba mereu când merg în Spania să mă odihnesc… și, uite, nu am mai apucat să merg. El acolo lucra, în Spania, pe turism. După ce s-a stins Ileana, 1 an a lucrat cu mine, după care a vrut să plece… să stea cât mai departe de scandaluri”, a declarat Silviu Lăpădat, pentru CIAO.ro.

Cornel Galeș a fost căsătorit cu Ileana Ciuculete. Artista a murit în 2017, la vârsta de 59 de ani, după ce a fost diagnosticată cu ciroză hepatică.

citește și...