Cum a început povestea de dragoste dintre Silviu Prigoană și Mihaela. ”Am sesizat că atunci când povestea ceva parcă mi se adresa direct”

11.06.2021, 14:38
Cum a început povestea de dragoste dintre Silviu Prigoană și Mihaela. ”Am sesizat că atunci când povestea ceva parcă mi se adresa direct”
Cum a început povestea de dragoste dintre Silviu Prigoană și Mihaela. ”Am sesizat că atunci când povestea ceva parcă mi se adresa direct”

Omul de afaceri Silviu Prigoană are o relație extraordinar de frumoasă cu actuala sa soție, Mihaela. Puțini știu cum a început povestea lor de dragoste.

Silviu Prigoană și Mihaela s-au căsătorit în mare secret pe 8 martie 2016, după ce s-au logodit în Las Vegas. Silviu Prigoană a avut o relație cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, cu care a fost căsătorit și de care s-a separat de foarte multe ori. Din mariajul lor au rezultat doi băieți. După ce s-au judecat din cauza copiilor, băieții Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor.

Într-un interviu, Mihaela Prigoană povestea cum a început relația sa cu Silviu Prigoană. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul regretatului om de afaceri Marcel Toader. „Eu trebuia să mă întâlnesc cu Marcel Toader în Bucureşti, voia să mi-o prezinte şi pe Maria, viitoarea lui soţie, iar când am ajuns în Capitală l-am sunat. El mi-a spus că este acasă la naşul lor, Silviu Prigoană, şi să vin şi eu, că este o cină între prieteni. La momentul respectiv, eu îl priveam cu alţi ochi pe Silviu, pentru că îl ştiam doar de la televizor. Iniţial am refuzat invitaţia, mi se părea că nu am ce să caut la el acasă, dar Marcel a insistat, mi l-a dat pe Silviu la telefon, eu m-am tot scuzat, apoi, Marcel a revenit cu apelul şi, într-un final, obosită după drumul de la Sibiu, am acceptat să vin. Atunci ne-am văzut pentru prima oară! Era multă lume, am făcut cunoştinţă cu toţi şi am sesizat că atunci când Silviu povestea ceva parcă mi se adresa direct. El a observat că eram cumva reticentă şi a început să-mi vorbească despre el, să-l pot cunoaşte mai bine. A doua zi am plecat la Sibiu, iar Silviu mi-a trimis mesaje şi am stabilit să povestim mai multe când mă întorc la Bucureşti”, spunea Mihaela Prigoană într-un interviu pentru revista Taifasuri, potrivit revistei Avantaje.

Mihaela Prigoană: ”Nu mi-am dorit niciodată un bărbat căruia să-i plătesc masa sau să-i cumpăr haine”

Mihaela a povestit cum ulterior, după ce s-au cunoscut, Silviu Prigoană a invitat-o să-i fie parteneră la nunta lui Marcel Toader cu Maria Constantin.

„Apoi, m-a întrebat dacă vreau să-i fiu parteneră la nunta lui Marcel cu Maria, pentru că nu avea cu cine să meargă. Sincer, m-am gândit la ce ar putea să urmeze, dar am acceptat… Cert este că m-a cucerit cu inteligenţa lui, nu există întrebare la care să nu aibă răspuns, cu faptul că este un om bun şi iubitor şi un tată desăvârşit”, a mai spus ea.

Mihaela Prigoană a explicat și care sunt calitățile cu care a cucerit-o omul de afaceri: „Silviu este exact ceea ce visam pentru mine, în urmă cu ceva ani. Întotdeauna mi-am dorit un bărbat mai mare decât mine, să fie inteligent, să fie un om care a lăsat ceva în urma lui, să fie bogat, nu mi-am dorit niciodată un bărbat căruia să-i plătesc masa sau să-i cumpăr haine, ci unul căruia să nu-i lipsească nimic.Şi recunosc, sunt fericită că Silviu este avut, dar, înainte de asta, sunt fericită că este inteligent şi bun. Ca să ajungi bogat îţi trebuie ceva creier, iar el are tot ce mi-am dorit, îmi oferă toată dragostea lui, este tandru şi iubitor. Sunt mândră de el şi creşte inima în mine când văd cât este de deştept”.

citește și...