Cum a început povestea de dragoste dintre Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. ”90% dintre persoane nu ne-au dat șanse”

14.02.2021, 16:45
Cum a început povestea de dragoste dintre Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. ”90% dintre persoane nu ne-au dat șanse”
Cum a început povestea de dragoste dintre Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. ”90% dintre persoane nu ne-au dat șanse”

Cristina Șișcanu a povestit cum a început povestea de dragoste dintre ea și Mădălin Ionescu, partenerul ei de viață.

Jurnalista Cristina Șișcanu este mama unei fetițe, care se numește Petra. Micuța este fructul poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu. Prezentatorul de televiziune a mai fost însurat cu Mihaela Coșeșariu, împreună cu care are doi copii, Ștefania și Filip, care au rămas la tatăl lor după divorț. Invitată la emisiunea ”Acces Direct de Weekend”, de la postul de televiziune Antena Stars, Cristina Șișcanu și-a amintit cum a început povestea de dragoste dintre ea și Mădălin Ionescu.

„La Acces Direct a început povestea noastră de iubire. Nici nu mai știu, de 10, 11 ani. Aici m-am cunoscut cu Mădălin, aici ne-am îndrăgostit. El prezenta emisiune. În primul moment când l-am văzut, eram angajată ca reporter, țin minte exact cu ce era îmbrăcat și el la fel. E posibil să fi fost dragoste la prima vedere. Am simțit un fior. 90% dintre persoane nu ne-au dat șanse, că va fi doar un foc de paie și că se termina în scurt timp. Lucrurile au arătat că nu e așa. Nu am făcut nimic pentru dragoste, mi s-a dat pur și simplu. Așa am devenit un cuplu”, a dezvăluit Cristina Șișcanu, potrivit spynews.ro.

„Nu l-am abordat eu oricum. Familia mea nu mi-a spus niciodată să mă mai gândesc. Mama mea a devenit imediat apropiată de Ștefania și de Filip. Ne-a ajutat mult în creșterea lui Filip. Eu și Mădălin ne iubeam atât de mult, încât în momentul în care eram împreună, nimeni nu a gândit să ne spună ceva. Prima oară când am mers la părinții lui Mădălin a fost o primire extraordinar de caldă”, a mai spus vedeta.

Cristina Șișcanu își mai dorește copii

Cristina Șișcanu a mărturisit că și-ar mai dori copii cu Măsălin Ionescu. ”Da, m-aș mai vedea făcând un copil cu Mădălin. Discutăm pe acest subiect. Ne dorim, dar nu știm cum ne vom descurca. Nu vreau să mă plâng acum. Nu știm cum ne vom descurca, pentru că suntem implicați în multe proiecte. Aș vrea să mă împart… Dacă se va întâmpla, va fi binevenit. Mi-ar părea rău ca să nu mai fac un copil”, a declarat jurnalista.


Partenera de viață a lui Mădălin Ionescu a explicat și cum se înțelege cu cei doi copii pe care partenerul ei de viață îi are din căsnicia anterioară. „La un moment dat m-am simțit puțin copleșită de emoție, de dorința lor de a cere dragoste de la mine. Mereu eram atentă să pot să suplinesc acest rol. Filip a venit într-o zi de la școală și mi-a zis „mama”, el care-mi zicea „Cristina”. El vorbește foarte greu, dar noi îl înțelegem. Mi-a zis că l-a pus doamna învățătoare să deseneze familia și când m-a desenat pe mine a scris „mama Cristina”. De atunci îmi spune „mama””, a explicat vedeta. „Nu este ușor. Aceasta e situația noastră. Mi-ar fi plăcut ca lucrurile să fi fost altfel. De câte ori mă uit la fel și dacă nu ar fi avut aceste probleme, Filip ar fi fost un băiat extraordinar de deștept și ar fi făcut foarte multe lucruri mărețe. Din păcate, are aceste probleme și atunci are nevoie de ajutorul nostru toată viața. Știu că aveam 25-26 de ani atunci când a devenit cumva copilul meu. Nu m-am gândit cum ar fi fost altfel. Filip e un izvor necontenit de iubire și de tandrețe. E foarte cald și am învățat foarte multe de la el”, a adăugat ea, conform sursei citate anterior.

„Noi, în familie avem copii de toate vârstele. Ștefania are deja 23 de ani. Este deja absolventă a unei facultăți, e la master, muncește. Nu mai stă cu noi de vreun an și jumătate, dar stă aproape. Filip are 17 ani și un pic, e un copil special și Petra are 3 ani și 8 luni”, a încheiat Cristina Șișcanu.

citește și...