Cum a început povestea de dragoste dintre Adina Alberts și Viorel Cataramă. ”El nu era obişnuit cu o astfel de atitudine”

23.03.2022, 14:01
Cum a început povestea de dragoste dintre Adina Alberts și Viorel Cataramă. ”El nu era obişnuit cu o astfel de atitudine”
Cum a început povestea de dragoste dintre Adina Alberts și Viorel Cataramă. ”El nu era obişnuit cu o astfel de atitudine”

Medicul estetician Adina Alberts, în vârstă de 55 de ani, a oferit detalii despre relația sa cu omul de afaceri Viorel Cataramă, în vârstă de 67 de ani. Aceasta a dezvăluit cum a început povestea de dragoste dintre ei. ”Viorel m-a sunat într-o zi şi m-a invitat la un restaurant. Am acceptat acea invitaţie amânând-o vreo trei zile, neştiind la ce să mă aştept. El nu era obişnuit cu o astfel de atitudine”, a spus medicul estetician.

Adina Albert este căsătorită cu Viorel Cataramă din anul 2013. Cei doi au împreună o fetiță. Medicul estetician a povestit, pentru okmagazine.ro, cum a început relația dintre ea și omul de afaceri.

”Viorel m-a sunat într-o zi şi m-a invitat la un restaurant. Am acceptat acea invitaţie amânând-o vreo trei zile, neştiind la ce să mă aştept. El nu era obişnuit cu o astfel de atitudine. Dar nici eu nu eram obişnuită cu astfel de invitaţii. A fost o perioadă încărcată de multe trăiri şi emoţii, multe deplasări în străinătate, vacanţe, weekenduri, nunţi, botezuri, concerte, mese cu amicii lui…”, a spus Adina Alberts.

Cum a început povestea de dragoste dintre Adina Alberts și Viorel Cataramă. ”Primii doi ani ai relaţiei noastre au fost o luptă corp la corp”

”Trecuseră deja mai bine de un an şi tot nu înţelegeam şi nu vedeam sensul unei vieţi atât de agitate. Primii doi ani ai relaţiei noastre au fost o luptă corp la corp ca să mă exprim aşa, dar ne iubeam tare. Altfel nu am fi rezistat. Apoi s-a instalat pacea şi am devenit o familie unită, şi am adus pe lume o fetiţă minunată, un copil mult dorit! (…) Şi îmi amintesc şi acum, atât de clar, cuvintele pe care mi le-a spus la început: ”Adina, în relaţia noastră eu voi fi mereu bărbatul. Tu poţi şi trebuie să fii femeie”. Avea perfectă dreptate. Şi aşa am şi făcut. Doar că a durat vreo doi ani…”, a mai povestit Adina Alberts despere începuturile poveștii sale de iubite cu Viorel Cataramă.

Medicul estetician a făcut declarații și despre unul dintre cele mai dificile momente din viața sa: ”Naşterea fiicei mele, 15 august 2015, reprezintă pentru mine o nouă şansă la viaţă. Am avut o complicaţie şi am sângerat foarte mult. Când m-am trezit spre seară eram la reanimare şi mi s-a spus că suferisem un şoc hemoragic; toată noaptea m-am reanimat singură. Pe lângă medicaţia administrată de personalul medical, eu mi-am adunat toate puterile şi m-am vindecat în câteva ore pentru că aşa mi-am propus. Iar dimineaţa, deşi mi se spunea că trebuie să mai stau în reanimare măcar două zile, eu am cerut şi am semnat să merg în salon ca să îmi ţin copilul în braţe”.

 

citește și...