Cum a fost prima întâlnire a Mihaelei Prigoană cu soacra sa. Soția lui Silviu Prigoană a dat detalii

28.03.2021, 11:48
Cum a fost prima întâlnire a Mihaelei Prigoană cu soacra sa. Soția lui Silviu Prigoană a dat detalii
Mihaela Prigoană dă detalii despre soțul ei, Silviu Prigoană. Cum se înțeleg cei doi

Mihaela Prigoană a mărturisit cum a fost prima întâlnire pe care a avut-o cu mama partenerului ei de viață, omul de afaceri Silviu Prigoană.

Silviu Prigoană și Mihaela s-au căsătorit în mare secret pe 8 martie 2016, după ce s-au logodit în Las Vegas. Mihaela Prigoană a explicat, într-un interviu pentru Antena Stars, cum a povestit cum a fost momentul în care a întâlnit-o pe mama soțului ei.

„Cred că Silviu semănă mai mult cu mama, dar are foarte mult și de la tatăl lui. Tatăl lui este un om mai calm, își face timp să analizeze lucrurile. Silviu este mai vulcanic. Eu când am venit în 2015 la București și am venit acasă la Silviu, ea era acolo împreună cu soțul ei și făceau niște controale medicale și când m-a văzut, am stat puțin, am povestit și mi-a spus un lucru pe care nu o să-l uit niciodată, niște cuvinte foarte frumoase: ”Să știi că ai venit la bărbatul din cea mai albă pâine. Mi-ar plăcea foarte mult să rămâi aici”. A fost o femeie foarte minunată”, a povestit partenera de viață a lui Silviu Prigoană, citată de spynews.ro.

Silviu Prigoană a fost căsătorit cu Adriana Bahmuțeanu

Silviu Prigoană a avut o relație cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, cu care a fost căsătorit și de care s-a separat de foarte multe ori. Din mariajul lor au rezultat doi băieți. După ce s-au judecat din cauza copiilor, băieții Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor.

Recent, Silviu Prigoană a afirmat, pentru impact.ro, că Adriana Bahmuțeanu nu le-a mai plătit pensia celor doi băieți de doi ani.

”Instanţa a decis, din 2018, ca domiciliul copiilor să fie la tatăl lor. Ca atare, mama trebuie să plătească pensie alimentară, căci aşa spune legea. Pot să vă spun că, de doi ani, doamna Adriana Bahmuţeanu nu a plătit un leu drept!”, a spus Silviu Prigoană.

 

citește și...