Cum a fost perioada de pandemie pentru Julie Mayaya, câștigătoare la ”Vocea României”. ”Am căzut în depresie, la fel ca mulți alții”

20.07.2022, 15:11
Cum a fost perioada de pandemie pentru Julie Mayaya, câștigătoare la ”Vocea României”. ”Am căzut în depresie, la fel ca mulți alții”
Cum a fost perioada de pandemie pentru Julie Mayaya, câștigătoare la ”Vocea României”

Cântăreața Julie Mayaya, în vârstă de 36 de ani, a făcut declarații legate de perioada de pandemie, c are a afectat foarte mulți artiști. Câștigătoarea de la ”Vocea României” a mărturisit că perioada de pandemie a fost una foarte dificilă pentru ea. ”Am căzut în depresie, la fel ca mulți alții. M-am gândit că nu o să mai meargă niciodată treaba asta cu arta, cu muzica”, a declarat artista.

Julie Mayaya este câștigătoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii-concurs ”Vocea României”. A apărut în cel de-al patrulea episod al sezonului 2 interpretând piesa „Hurt” a Christinei Aguilera și întorcând scaunele tuturor celor 4 jurați, în etapa „audițiilor pe nevăzute”. Ulterior, Julie Mayaya a ajuns în echipa antrenată de binecunoscutul artist Horia Brenciu. Julie Mayaya a câștigat show-ul ”Vocea României” în data de 26 decembrie 2012.

După încheierea concursului, Julie Mayaya și-a continuat cariera muzicală. În perioada pandemiei de coronavirus, artista a avut de suferit și chiar s-a gândit să se reprofileze, după cum a mărturisit în cadrul unui interviu pentru click.ro.

Cum a fost perioada de pandemie pentru Julie Mayaya, câștigătoare la ”Vocea României”. ”Chiar mă pregăteam să-mi schimb cariera. Am vrut chiar să-mi depun cv-ul la o firmă de software”

Întrebată cum a fost perioada pandemiei în domeniul artistic, Julie Mayaya a răspuns: ”A fost groaznic, dar a trecut! A fost o altă provocare pe care ne-a lansat-o viața, dar acum suntem bine!”.

”Am căzut în depresie, la fel ca mulți alții. M-am gândit că nu o să mai meargă niciodată treaba asta cu arta, cu muzica. Chiar mă pregăteam să-mi schimb cariera. Eu am terminat matematică-informatică și m-am reapucat să învăț programare. Am vrut chiar să-mi depun cv-ul la o firmă de software, dar uite că a reînceput treaba și că pot să fac ce îmi place. Și informatica îmi place, dar muzica îmi place puțin mai mult decât informatica… Muzica îmi place foarte mult, iar pe locul doi este programarea, deci da, tot în aceleași direcții m-aș îndrepta”, a mai declarat artista.

 

citește și...