Cum a fost perioada de pandemie pentru Cristi Minculescu. ”Cu aceleaşi temeri şi incertitudini, tristeţi, mici bucurii şi multă speranţă către ziua în care vom putea să revenim la o viaţă cât mai apropiată de normal”

28.02.2022, 16:10
Cum a fost perioada de pandemie pentru Cristi Minculescu. ”Cu aceleaşi temeri şi incertitudini, tristeţi, mici bucurii şi multă speranţă către ziua în care vom putea să revenim la o viaţă cât mai apropiată de normal”
Cum a fost perioada de pandemie penrtru Cristi Minculescu. ”Cu aceleaşi temeri şi incertitudini, tristeţi, mici bucurii şi multă speranţă către ziua în care vom putea să revenim la o viaţă cât mai apropiată de normal”

Celebrul rocker Cristi Minculescu, în vârstă de 63 de ani, a mărturisit cum a fost perioada de pandemie pentru el. ”Cu aceleaşi temeri şi incertitudini, tristeţi, mici bucurii şi multă speranţă către ziua în care vom putea să revenim la o viaţă cât mai apropiată de normal”, a declarat vocalistul binecunoscutei trupe Iris într-un interviu.

Cristi Minculescu, vocalistul trupei Iris, a mărturisit, pentru clickpentrufemei.ro, cum a fost perioada de pandemie de coronaviurus pentru el.

Artistul a vorbit și despre familia sa, dezvăluind că adoră să-și petreacă timpul în compania nepoatei sale, Lara, care are șase ani.

Cum a fost perioada de pandemie penrtru Cristi Minculescu. ”Am încercat să rămân la fel de activ pe cât eram înainte”

”La fel ca toată lumea, îmi imaginez: cu aceleaşi temeri şi incertitudini, tristeţi, mici bucurii şi multă speranţă către ziua în care vom putea să revenim la o viaţă cât mai apropiată de normal. A fost timp de mai multă introspecţie, de odihnă, dar am fost focusat şi pe planurile de viitor, am avut concerte, am pregătit concertul aniversar de la Sala Palatului. În principiu, am încercat să rămân la fel de activ pe cât eram înainte, în măsura în care restricţiile ne-au permis acest lucru”, a declarat Cristi Minculescu pentru sursa citată.

”Stau mai mult în România, decât în Germania. Nepoata mea este în Bucureşti, îmi place să petrec mult timp cu ea, iar majoritatea timpului sunt aici. Chiar dacă au fost şi sunt încă multe restricţii pentru domeniul nostru, am avut totuşi mulţumitor de multe concerte şi alte proiecte în derulare, aşa că cea mai mare parte din timp sunt în Bucureşti”, a completat renumitul rocker.

”Un moment cu adevărat impresionant a fost când unul dintre concertele noastre de la Hard Rock a coincis chiar cu ziua Larei şi am putut să-i cântăm cu toţii „La Mulţi Ani“. Eu am fost mai emoţionat ca oricând… Este un copil vesel, inteligent, perspicace, mult mai atentă şi prezentă la ceea ce se întâmplă în jurul ei, cel puţin faţă de cum eram eu la aceeaşi vârstă. Este curioasă, îi place să-mi arate lucruri, să ne jucăm împreună, face din mine cam ce vrea, iar pentru mine este cel mai frumos sentiment din lume”, a încheiat artistul.

citește și...