Cum a fost perioada de pandemie pentru Andreea Raicu. ”Inițial, m-am panicat”

15.06.2021, 15:27
Cum a fost perioada de pandemie pentru Andreea Raicu. ”Inițial, m-am panicat”
Cum a fost perioada de pandemie pentru Andreea Raicu. ”Inițial, m-am panicat”

Fosta vedetă de televiziune Andreea Raicu a făcut declarații despre cum a fost perioada de pandemie pentru ea.

Andreea Raicu a mărturisit, pentru publicația Formula AS, că a fost panicată la începutul pandemiei de coronavirus. De asemenea, vedeta a afirmat că a trecut prin clipe dificile atunci când mama sa a fost infectată cu noul coronavirus.

”Iniţial, m-am panicat… Nu ştiam cum să procedez cu firma, astfel încât să pot să le asigur pe mai departe traiul oamenilor cu care lucrez. În paralel aveam o mare spaimă legată de ma­ma: eram îngrozită că mi s-ar fi putut îmbol­năvi de COVID. Din do­rin­ţa de a o proteja, nici nu am stat cu ea în lockdown: îi duceam la uşă tot ce avea nevoie, dar nu luam contact direct cu ea, ca nu cumva să-i dau eu virusul. Însă, cu toate precauţiile mele, s-a întâmplat că mama tot s-a îmbolnăvit: într-o zi a în­ceput să tuşească, i-am făcut testul şi-a ieşit pozitiv. Din fericire, cu toate că a stat două săptămâni în spi­tal, n-a dezvoltat cea mai gravă formă a bolii, aşa că acum e recuperată şi e bine. Dar nu pot să-ţi spun ce-am simţit când am aflat că testul de COVID i-a ieşit pozitiv! A fost îngrozitor, cumplit!”, a declarat Andreea Raicu.


Cum a fost perioada de pandemie pentru Andreea Raicu. ”Pentru mine, n-am avut însă frici prea mari”

”Pentru mine, n-am avut însă frici foarte mari. Mie îmi place să petrec timp cu mine însămi, îmi place să stau acasă, doar eu şi cu Efi, căţeluşul meu, prie­tenul meu de nădejde. Ştiu că pentru majoritatea oa­menilor statul cu ei înşişi, în linişte şi în sin­gurătate, nu e cel mai uşor lucru, însă eu n-am per­ceput perioada de lockdown ca pe o apăsare, ca pe o con­strângere. Dimpotrivă! Având mai mult timp la dispoziţie, am reflectat şi am rea­lizat şi mai bine că în viaţa mea există atâtea lucruri pentru care trebuie să fiu recunoscătoare!”, a m ai spus Andreea Raicu.

Andreea Raicu a afirmat că are un sentiment de recunoștință pentru toate experiențele prin care a trecut în ultim,ul an și jumătate.

”Oricum, punând cap la cap toate experienţele din ultimul an şi ju­mă­ta­te, sentimentul pe care îl am este de recunoştinţă: sunt recunoscătoare că şi eu, şi mama suntem bine, sunt re­cu­noscătoare pentru toţi oamenii pe care i-am sim­ţit aproape, sunt recunoscătoare pentru că am ieşit la li­man cu afacerea mea on-line şi sunt recunos­că­toare pentru puterea pe care am descoperit-o în mine, de a depăşi încercări pe care nici nu aş fi putut să mi le închipui”, a încheiat vedeta.

 

citește și...