Cum a fost Minodora hărțuită sexual de Tavi Colen! Alin Oprea a recunoscut: ‘Am intervenit eu și am reușit cu greu să aplanez’

03.08.2021, 12:41
Cum a fost Minodora hărțuită sexual de Tavi Colen! Alin Oprea a recunoscut: 'Am intervenit eu și am reușit cu greu să aplanez'
Cum a fost Minodora hărțuită sexual de Tavi Colen! Alin Oprea a recunoscut: 'Am intervenit eu și am reușit cu greu să aplanez'

Apar detalii șocante despre Tavi Colen, fostul coleg de trupă al lui Alin Oprea. Cancan.ro a scos la iveală faptul că solistul ar fi hărțuit-o sexual pe nimeni alta decât Minodora. Episodul șocant s-ar fi petrecut în 1997. 

Alin Oprea a recunoscut că a reușit să intervină la acel moment și a ajutat-o pe Minodora să treacă peste momentul dificil.

Cum a fost Minodora hărțuită sexual de Tavi Colen

‘Tavi Colen a hărțuit-o sexual pe Minodora. Aceasta a vrut să-l reclame pentru «tentativă de viol», dar Alin Oprea a convins-o să nu o facă. În anul 1997, trupa Talisman a susținut un frumos concert în Reșița și au fost cazați în hotelul unde eram eu recepționeră.

După eveniment, băieții au petrecut câteva ore la terasa hotelului unde cânta la acea vreme o tânără foarte frumoasă și talentată din localitate, Minodora (viitoarea vedetă de astăzi). Alin și Tavi au fost foarte plăcut impresionați de talentul și frumusețea fetei, iar, după ce aceasta și-a încheiat recitalul, au dorit să o felicite’, au declarat surse din apropierea artiștilor pentru Cancan.ro, site-ul nr.1 din România. Citește mai multe detalii, AICI. 

Alin Oprea, fondatorul trupei Talisman, a confirmat acel episod și a mărturisit că nu vrea să dea foarte multe detalii.

„Nu vreau să fac rău nimănui, dar, din păcate, adevărul este că s-a întâmplat acest episod. Am intervenit eu și am reușit cu greu să aplanez. Mai mult chiar nu vreau să comentez. Știu mult prea multe despre fostul meu coleg, dar am hotărât să îngrop totul în cutia mea cu amintiri și să o țin încuiată”, a spus Alin Oprea.

Tavi Colen, declarație dură la adresa fostului său coleg Alin Oprea

Tavi Colen a vorbit, la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars, despre trupa Talisman și a făcut declarații categorice legate de fostul său coleg, Alin Oprea.

”Am luat-o, nu de la zero, de la -2. Nu aveam nici scule, nici bani, nici concerte, nici nimic. Și-a luat Alin toate cele, piesele, discurile, numele, tot, am zis hai bine, ia-le, bagă-ți-le undeva. Dar n-a reușit, se pierde totul. De la orice trupă de unde pleacă solistul vocal, este cam gata. Din punct de vedere muzical noi eram ok, puteam să o mai ducem”, a mai declarat Tavi Colen.

Tavi Colen a exclus varianta unei împăcări cu Alin Oprea: ”Nu ne împăcăm. La noi e o chestie de familie, financiară. Mie mi s-a părut un fel de infracțiune să iei numele, eu am dat numele acela. Și să și premeditezi chestia asta cu ani de zile înainte. Nu că e de neiertat, dar mi se pare urât”.

citește și...