Actorul Marius Manole, despre rolul din noul sezon al serialului „Vlad”! A dat detalii din culise

25.08.2021, 13:59
Actorul Marius Manole, despre rolul din noul sezon al serialului „Vlad”! A dat detalii din culise
Actorul Marius Manole, despre rolul din noul sezon al serialului „Vlad”! A dat detalii din culise

Serialul „Vlad” revine din această toamnă la PRO TV! Din păcate, serialul va ajunge la ultimul sezon, spre dezamăgirea fanilor. Actorii din  „Vlad” s-au întors deja pe platourile de filmare, iar unii au făcut deja dezvăluiri din culise.

Actorul Marius Manole, despre rolul din noul sezon al serialului „Vlad”

Marius Manole, cel care interpretează rolul lui Petre Toteanu în serialul „Vlad”, a dat din casă și a dezvăluit că abia aștepta să înceapă filmările la studio. În serial, Petre Toteanu este un procuror-șef foarte abil și bun profesionist, care ajunge să investigheze povestea lui Adrian Anuței.

„Nu speram să mă întorc după această pauză, fiind perioada aceasta de pandemie și lumea atât de nesigură, am stat într-un stand by și noi, și spectatorii. Bucuria a fost mare că ne-am reîntors și, mai mult decât atât, am primit oameni noi în echipă, colegi de-ai noștri extrem de talentați și chiar colegi de-ai mei din Teatrul Național, și mă bucur că sunt cu ei, aici. Toată întâlnirea cu echipa, aici voi știți că este ca o familie, deci practic te-ai întors acasă. Foarte plăcut”, a spus Marius Manole, potrivit EVZmonden.

Ce voia să facă actorul Adi Nartea înainte de a primi rolul din serialul ”Vlad”

Actorul Adrian Nartea, pe care telespectatorii îl știu din serialul de mare succces ”Vlad”, a dezvăluit ce anume era pregătit să facă înainte de a primi rolul din serialul de la PRO TV.

Adi Nartea a dezvăluit că înainte de a lua castingul pentru serialul ”Vlad” voia să se mute la Brașov și să deschidă un beauty concept store împreună cu partenera sa de viață.

”Exact, înainte de VLAD, noi am fost într-o prospecţie să vedem o casă în Braşov, într-un complex de locuinţe. Chiar voiam să începem demersurile să ne mutăm, pentru că avusesem destul parte de Bucureşti. Alina este îndrăgostită de Braşov şi ea voia să facă make-up pentru prietene si pentru braşovence, să aducă un stand de haine unicat făcute de prietene, iar eu să mă ocup de cafea, ceva frumos.

Voiam să o plasăm într-o zonă de birouri, să aducem şi un hairdresser, exact un beauty concept store în care vin prietenele şi bârfesc la o cafea, make-up şi unghii. Ştiam că Braşovul e în plină dezvoltare, copiii creşteau alături de părinţi şi bunici la aer curat şi toată lumea avea de câştigat, dar a apărut VLAD şi ne-am schimbat planurile, pentru că era şi este un proiect prea mare ca să nu fac tot ce ţine de mine să iasă bine. Încă nu am renunţat la idee, dar mai stăm puţin în Capitală, se mai întâmplă lucruri”, a declarat actorul, pentru okmagazine.ro. 

citește și...