Cum a fost găsit Costin Mărculescu în cadă. Detalii cutremurătoare

11.06.2020, 13:01
Cum a fost găsit Costin Mărculescu în cadă. Detalii cutremurătoare
Cum a fost găsit Costin Mărculescu în cadă. Detalii cutremurătoare

Ies la iveală noi detalii despre moartea lui Costin Mărculescu. Actorul a fost găsit în cadă îmbrăcat.

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă în noaptea de miercuri spre joi. Acesta nu mai fusese văzut de vecini de câteva zile, nu mai răspundea la telefon şi nici pe reţelele de socializare, iar câinele alături de care locuia lătra neîncetat. Poliţiştii chemaţi la faţa locului au descoperit corpul actorului în cadă.  Costin Mărculescu urma să împlinească pe 29 iunie 51 de ani, dată la care plănuia să lanseze şi o carte despre propria viaţă.

Poliția și pompierii SMURD au spart ușa și în prezența unor martori au intrat în locuința actorului, acolo unde l-au găsit fără viață.

Trupul acestuia se afla într-o stare avansată de putrefacție, iar asta indică faptul că a decedat în urmă cu mai multe zile. Potrivit spynews.ro, Costin Mărculescu se afla mort în cada plină cu apă, însă îmbrăcat. Cel mai probabil acesta se pregătea să facă baie, însă nu a mai apucat.

Ce mesaj a transmis înainte să moară

Potrivit RomâniaTV, Costin Mărculescu l-a sunat pe un celebru om de afaceri, duminică seară, atunci când i-a spus: „Doru, mor”.

Medicii cred că actorul a murit în cursul zilei de luni. De cealaltă parte, vecinii susțin că l-au văzut ultima oară sâmbătă, atunci când își plimba câinele.

Ce mesaj a transmis înainte să moară

Potrivit RomâniaTV, Costin Mărculescu l-a sunat pe un celebru om de afaceri, duminică seară, atunci când i-a spus: „Doru, mor!”

Medicii cred că actorul a murit în cursul zilei de luni. De cealaltă parte, vecinii susțin că l-au văzut ultima oară sâmbătă, atunci când își plimba câinele.

Ce dezvăluiri a făcut fosta sa iubită

Costin Mărculescu a fost uitat de prieteni și de familie, în ultima perioadă din viață, după cum a povestit fosta iubită a actorului, Cristina. Aceasta a vorbit cu el pe Facebook cu doar câteva zile înainte ca acesta să moară.

„Am vorbit pe Facebook până dimineața și la ora 2 la mulți ani de ziua mea. Acum 2 săptămâni l-am văzut pe stradă, așteptam STB-ul și era vis-a-vis. Cred că nu m-a văzut, i-am făcut cu mâna, dar nu l-am văzut. El se simțea rău și când era cu mine, având în vedere că am stat la el un an și jumătate. Îl știu cel mai bine pe Costin, având în vedere că am stat cu el tot timpul. Peste tot eram împreună”, a dezvăluit Cristina, la România TV.

„Prietena lui cea mai bună e singura care îl suna, îl întreba ce face și se ocupa de el”, a mai spus ea.

Fosta iubită a actorului crede că un cocktail toxic i-ar fi indus un infarct și că așa s-a stins.

„Nu consuma foarte des alcool, dar consuma. Și lua medicamente pentru atacuri de panică. Probabil o fi consumat un pic de alcool și în combinație cu un medicament sau un atac de panică, i s-a făcut rău și a făcut infarct”.

A lăsat în urmă o familie îndurerată

Actorul Costin Mărculescu a lăsat în urma sa o familie îndurarată. Tatăl actorului împlinise 82 de ani în luna mai, ocazie cu care Costin Mărculescu s-a fotografiat alături de familie și a transmis un mesaj în mediul online, aceasta fiind una dintre ultimele postări ale artistului.

”Astăzi 14 mai este ziua de naștere a tatălui meu care împlinește 82 de ani. Eu și sora mea Miverva îi dorim sănătate și viață lungă. Aici cu nepoțica noastră Simona Ionașcu și cumnatul meu, George. La mulți ani tati. Te iubim”, scria el.

citește și...